2.9.2014

TYLLIÄ SEN OLLA PITÄÄ

Mitähän kohta 6-vuotias pukisi päälleen varmasti joka päivä jos saisi itse päättää? No tylliä tietysti! Harmi vaan kun ihan kaikkein käytännöllisin se ei eskarissa tai ulkovaatteiden alla ole, mutta muuten meillä hengaillaan kotona aika pitkälti milloin missäkin tyllihamosessa.

Eipä ollut siis mikään yllätys, että Eevin valinta oli juuri tämä Molo kidsin tyllimekko kun hän sai valita Aati O:n nettikaupasta muutaman mieluisimman tuotteen.

 mini rodini // popupshop // molo kids // bisgaard


Kerroinkin jo muutama postaus takaperin, että Aati O. on hiljattain avattu lastenvaatteiden nettikauppa. Kaupan valikoimista löytyy vaatteita Molo Kidsilta, 4 funky flavoursilta, DJ Dutchjeansilta ja Dirkjelta. Molo kids onkin varmasti kaikille tuttu, mutta nuo muut ehkä vähän vieraampia merkkejä.

4 funky flavoursilla on hieman retrohenkisiä vaatteita mm tämä ihana petrolinvärinen villakangastakki pojille. DJ Dutchjeansilta löytyy käytännöllisiä arkivaatteita tytöille ja pojille ja Dirkjelta esimerkiksi suloisia neuleita perheen pienimmille. Koko nettikaupan valikoiman pääset kurkkaamaan täältä ja tosiaan pian kaupassa on myös erittäin suuri valikoima molo kidsin toppavaatteita.
Tämä molo kidsin muhkea tyllihame tulee tuollaisessa tähtilaatikossa ja laatikko onkin päässyt Eevin leikeissä kovaan käyttöön.


Toinen valinta oli tämä molo kidsin kukkamekko ja siihen sopivat leggingssit. Vastaavan mallinen mekko Eevillä oli viime syksynkin mallistosta ja se on ollut todella tykätty. Malli on kiva, hieman epäsymmetrinen ja tämä sopii hyvin myös näiden kukkaleggareiden kanssa. Eevillä on molemmista jo koko 122, mutta viime vuotiset 116 kokoisetkin sopivat vielä ainakin tämän syksyn.

Molo kidsin syysmallisto on ollut kyllä minunkin mieleeni ja tämä uusi toppavaatemallisto on myös aika upea. Onneksi kuitenkaan ihan vielä ei noille toppavaatteille ole tarvetta, nautitaan heti ensin syksystä (kunhan ei vain sataisi joka pirun päivä..)

 nopsupopsu // mini a ture // molo kids // hummel


10 kommenttia:

 1. Ihan mahdottoman ihanat ja söpö tyttö!!

  VastaaPoista
 2. Voi että kun Eevi on kuvauksellinen. Kaunis kun äitinsäkin.:)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat vaatteet, pitääkin mennä tutustumaan kauppaan:)

  VastaaPoista
 4. aivan ihana tuo tyllihame. :)

  VastaaPoista
 5. Hei. Huomasin instagramin puolella kuvan herkkuhetkestä, jossa näkyi upea lautanen. Onko se Marimekon vai jonkin muun valmistajan? Osaatko kertoa, mistä sellaisia voisi ostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!Juu se on marimekon stockmannille tekemästä erästä, oiva kestit nimeltään. Niitä ei vain enää oikein saa mistään :(

   Poista

Kommentit piristävät aina!