10.10.2014

TÄNÄÄN ON BILEET, KAIKKI SILEEKS

Huhheijaa, kaverisynttäreistä selvitty! Ei vaiskaan, oli aivan ihanat juhlat, ihanat vieraat ja kaikki meni tosi hyvin! Otsikko ei siis pidä paikkansa :D

Juhlat olivat Eeville tosi tärkeät ja hän oli niin onnellinen kun melkein kaikki kutsutut pääsivät paikalla. Joukossa oli vanhoja tuttuja ja eskarista tulleita uusia kavereita ja tytöillä leikit menivät tosi hyvin yhteen. Juhlijat olisivat varmasti viihtyneet vielä pidempäänkin, kaksi tuntia kun tuntui menevän yhdessä hujauksessa!Jätskibaari oli hitti, ihan kuten arvelittekin! Kiitos vielä kaikille vinkeistä, ohjelmassa oli lahjojen jako pullonpyörityksellä, aasin häntää sekä kasvomaalausta. Lisäksi myös pieni disco saatiin aikaiseksi ja loppuajan tytöt leikkivät kotia. 

Tarjottavista jätski, sipsi ja karkit tekivät kaupansa. Pitsa ja brookiesit jäivät syömättä, ei siis olisi tarvinut leipoa ollenkaan :) Keitin kyllä vanhemmille vielä kahvit, joten ihan yksin ei tarvitse onneksi noita herkkuja tuhota!Melkoisia jäätelöannoksia kyllä nähtiin, kermavaahtopurkki meni kokonaan ja sitä olisi varmasti mennyt toinenkin. Koko komeus kuorrutettiin vielä neljällä kastikkeella ja hervottomalla määrällä strösseleitä!


Kasvomaalausta tein kotileikin lomassa aina muutamalle kerrallaan. Olin tulostanut etukäteen muutamia simppeleitä kuvia valmiiksi ja koitin saada aikaan edes jotenkin noita muistuttavia kuvioita.


Eevi kiittää kaikkia vieraita mukavista juhlista. Ensi vuonna sitten uudestaan! Meillä juhlat jatkuvat vielä sunnuntaina, palailen niihin tunnelmiin ensi viikolla!

Mukavaa viikonloppua!

9 kommenttia:

 1. Onnea synttärisankarille! ja tietty äipälle myös. Ihanat sukkahousut pimulla-mistä tuollaisia saa??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sukkahousut ovat lindexilta, ne on jo viime syksynä muistaakseni ostettu, että en tiedä löytyyköhän enää :(

   Poista
 2. Vau miten ihanat ja kiva väriteema :)

  VastaaPoista
 3. Vou!! Todella nätin näköiset juhlat, oikein paljon onnea tytölle!! :)

  VastaaPoista
 4. Varmasti ikimuistoiset juhlat, alkoi ihan tehdä mieli jäätelöä :D
  Ja kiitos, sain postin jo eilen :)

  VastaaPoista
 5. Onpa Eevi kaunis & ihana tuo synttäriasu <3 Paljon onnea 6-vuotiaalle!

  VastaaPoista
 6. Ihanat kemut ja kuinka nätti sankaritar Eevi ! :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!