8.11.2014

MAYN JA MUSTA 5101

Kirjoitin silloin Habitare-messuilla vierailleeni Zinotin kojulla ja sain sieltä mukaani muutamia Mayn koreja. Korit ovat olleet meillä kovassa käytössä ja kuvaisin niitä vähän eri ympäristöissä. Aikaisemmassa Lundia postauksessa valkoinen kori näkyikin jo ja se toimittaa meillä lehtitelineen virkaa.Koreja löytyy kahta eri kokoa ja pienempi musta on meillä keittiössä käytössä. Siinä säilytän noita musta5101 tuotteita (tiskiharja, astianpesuainen ja keittiösuihke). Noissa pesuaineissa on muutes ihana mustikkainen tuoksu ja ne ovat Suomessa valmistettuja, ekologisia pesuaineita.
 
Sain messuilta mukaani myös musta 5101 pellavaisen keittiöpyyhkeen, merki tiskirätti minulta löytyikin jo aikaisemmin. Olen ollut molempiin todella tyytyväinen.Eteisessä meillä on kaksi noita Mayn baggieta siinä pienemmässä koossa. Näissä on kätevä säilyttää lasten asusteita ja he saavat ne helposti myös itse tuolta otettua.

idkuva


Metallinen kori toimii hyvin myös lastenhuoneessa esimerkiksi kirjojen säilytyksessä. Yksi kori on meillä käytössä eteisessä huivien ja villapukujen säilytyksessä, se vilahtaakin myöhemmin näkyvässä eteis-postauksessa.


Mitäs tykkäätte mayn ja musta 5101 tuotteista? Tuotteiden jälleenmyyjiä voi kurkata täältä.

13 kommenttia:

 1. Tykkään kovasti! Ihania tuotteita! Musta-juttuja meiltä löytyy useita:) Mayn-korit ovat haaveissa; ihanan monikäyttöisiä ja tyylikkäitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo musta5101 on kyllä tosi ihania! Suosittelen noita koreja kanssa, tosiaan oi käyttää niin monessa paikassa!

   Poista
 2. Kaikki metallikorit on ihania, niitä voisi hamstrata vaikka kuinka. Kivan monikäyttöisiä ja näyttävät ihanilta teillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! Mä tykkään myös niistä Fermin metallisista ja niitäkin on tullut hamstrattua 3kpl :)

   Poista
 3. Tosi kivoja ja hei, ihanalta näyttää lastenhuone :)!

  VastaaPoista
 4. Ihana blogilöytö - tulin vastavierailulle ja tänne jään :)
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 5. Tykkään ja kovasti! Ja miten ihana koti teillä onkaan, tää jää kyllä langoille uutena lukijana roikkumaan :)

  Ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja kiva kun löysit tänne! Samoin sinne!

   Poista
 6. Kuolasin noita koreja Habitaressa. Kivan näköisiä ja juurikin niiden monikäyttöisyydestä ISO plussa. Noita voisi sujauttaa pukinkonttiin vähän yhdelle sun toiselle.

  VastaaPoista
 7. Kauniita ovat. Kaunis on myös lastenhuoneenne. :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!