28.12.2014

LIIAN KAUNIITA KAAPPIIN

Olen kerännyt noita Marimekon siirtolapuutarha-sarjan astioita ja mielestäni ne ovat niin kauniita, että oli sääli piilottaa ne kaappeihin.

Tilasin jokin aika sitten Finnish Design Shopista yhden String system pocket hyllyn ja laitoin astiat siihen. Mustavalkoiset astiat sopivat hyvin meidän mustavalkoiseen keittiöön ja puunsävyt tuovat sopivasti lämpöä koko tilaan. Näitä astioita minulla onkin jo oikeastaan kaikki tarpeellinen kerättynä, sarjan syvät lautaset ovat vielä tulematta, mutta nekin jo tilattuna.

Muistattehan, että vielä tämän päivän ajan saatte -20% alennuksen kaikista Finnish Design Shopin tuotteista koodilla: SECRETSALE20
edit: koodi sai jatkoa ja on vielä maanantain voimassa!

Valikoimista löytyy tosi hyvin noita siirtolapuutarha astioita, string systemit löytyvät täältä ja Design lettersin tuotteet täältä.
*Postaus sisältää mainoslinkin

11 kommenttia:

 1. Kauniita asioita ja sopii hyllyyn todella hyvin. Mistä tuo ihana rikkaharja-setti on? Sopisi taatusti hyvin meidän uuteen keittiöön.

  VastaaPoista
 2. Oi oi mitä ihanuuksia hylly pullollaan. Itsekin kerään siirtolapuutarha-astioita :)

  VastaaPoista
 3. Nuo astiat on kyllä ihanuuksia! Käyvät niiiin hyvin hyllyn päälle! Mä sain joulupukilta lahjakortin Marimekkoon; voi olla, että juuri näitä astioita päätyy ostoskoriini:)! Vaikea tosin päättää, kun sieltä löytyisi niin paljon muutakin kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siellä tulee kyllä aina valinnanvaikeus!

   Poista
 4. Totta! Niin kauniita kaapissa säilytettäväksi. Meillä on samaa sarjaa, mutta toistaiseksi ne on kaapissa, kunnes keksin paremman paikan. :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä te kaikki bloggaajat olette niiin samasta puusta veistettyjä, kaikilla samat jutut, ei mitään omaa ideaa. Toisianne vaan matkitta, huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liekö näitä kippoja joku muukin ostanut kuin bloggaajat...mutta kukahan osti eka, kas siinäpä pulma :D

   Poista
 6. Munkin suosikkeja. Oon vaan matkanvarrella rikkonut jo kaksi kulhoa , lapsiperheen arkea :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!