ALEOSTOKSET

Löysin alennusmyynneistä itselleni muutaman kivan jutun ja päätin postailla niistä tännekin. Tällä kertaa parhaat löydöt löytyi livekaupasta kun kävimme lasten kanssa Seinäjoella pyörähtämässä.


Kuvan sinivalkoinen Henri Lloydin mekko löytyi -40% alennuksella Seinäjoen aukiasta. Samaisesta kaupasta ostin myös tuon valkoisen Peakin hupparin -40% alella. Fashionstorella* on -30% ale tuotteista ja sieltä tilasin nämä* Liu-Jo:n perussiniset bottom up farkut. Merkin farkut ovatkin yksiä suosikeistani, istuvuus ja laatu on kaikissa ollut tosi hyvä!


Aukiasta nappasin mukaani tämän Tensonin toppatakin -70% alella. Kyseessä oli viimeinen kappale ja sattuipa hyvin, että koko oli juuri sopiva. Kuvan ruutuinen villahuivi on Ralph Laurenin ja se löytyy -20% alesta täältä.Ja sitten pitkästä aikaa asukuvia eli aleostokset käytössä. Kuvan Björn Borgin nilkkurit ovat osoittautuneet loisto-ostokseksi ja näitä olen pitänyt oaljon tänä syksynä ja talvena. Balmuirin pipo on ihanan pehmeää cashmerea ja pelastaa hyvin huonot hiuspäivät!Olettekos te tehneet hyvä alelöytöjä?

2 kommenttia

  1. Hyvännäkösiä, kuin myös malli! Pipo ja kengät mun suosikit. Ite löysin myös -50% alennuksella kivoja juttuja.

    VastaaPoista
  2. Ihania löytöjä!:)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!