2.1.2015

ALEOSTOKSET

Löysin alennusmyynneistä itselleni muutaman kivan jutun ja päätin postailla niistä tännekin. Tällä kertaa parhaat löydöt löytyi livekaupasta kun kävimme lasten kanssa Seinäjoella pyörähtämässä.


Kuvan sinivalkoinen Henri Lloydin mekko löytyi -40% alennuksella Seinäjoen aukiasta. Samaisesta kaupasta ostin myös tuon valkoisen Peakin hupparin -40% alella. Fashionstorella* on -30% ale tuotteista ja sieltä tilasin nämä* Liu-Jo:n perussiniset bottom up farkut. Merkin farkut ovatkin yksiä suosikeistani, istuvuus ja laatu on kaikissa ollut tosi hyvä!


Aukiasta nappasin mukaani tämän Tensonin toppatakin -70% alella. Kyseessä oli viimeinen kappale ja sattuipa hyvin, että koko oli juuri sopiva. Kuvan ruutuinen villahuivi on Ralph Laurenin ja se löytyy -20% alesta täältä.Ja sitten pitkästä aikaa asukuvia eli aleostokset käytössä. Kuvan Björn Borgin nilkkurit ovat osoittautuneet loisto-ostokseksi ja näitä olen pitänyt oaljon tänä syksynä ja talvena. Balmuirin pipo on ihanan pehmeää cashmerea ja pelastaa hyvin huonot hiuspäivät!Olettekos te tehneet hyvä alelöytöjä?

2 kommenttia:

  1. Hyvännäkösiä, kuin myös malli! Pipo ja kengät mun suosikit. Ite löysin myös -50% alennuksella kivoja juttuja.

    VastaaPoista
  2. Ihania löytöjä!:)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!