4.1.2015

BOBO CHOSES SS15

Viikonloppu on taas mennyt työmaalla ja huomasin vasta illalla, että sähköpostiini oli saapunut Bobo Chosesin tämän kevään malliston pressikuvat! Mallisto on nimeltään "Guess who´s coming for breakfast" ja siinä aamupalapöydässä seikkailevat erilaiset suloiset monsterit.

Merkille tuttuun tyyliin mallistosta löytyy paljon värejä ja iloisia kuoseja, omat suosikkini ovat nuo vesimelonit ja aallot! Mallisto on todella laaja ja tässä vain murto-osa siitä mitä tuleman pitää, mutta kurkatkaapas näitä kuvia ja kertokaa mitä tykkäätte!

Uusi kevätmallisto saapuu kauppoihin 13.1.2015


12 kommenttia:

 1. Ihania, laatu silti epäilyttää kun hinnatkin aika pilvissä, ois kiva kokeilla parin kappaleen verran , mutta tuskin vedän BOBO övereitä toisinkuin pari vuotta sitten :) Ihanat kuvat kuitenkin !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo laatu on aika vaihtelevaa. Meillä ollut enimmäkseen huppareita ja niissä olen ollut tyytyväinen laatuun.

   Poista
 2. Ihanan värikästä =) Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. aika kivoja kyllä! Laatu saisi kyllä vain olla tosi kohdillaan noilla hinnoilla..

  VastaaPoista
 4. Muhun tää merkki ei vielä oo iskenyt niin kuin moneen muuhun.. Tyyliltään nää on ehkä vähän liian "renttumaisia" jos niin voi sanoa :). Muutenkin tuntuu että täällä Suomessa merkki yksilöityy aika vahvasti tietyn vanhempiporukan, ehkä vähän hipsterimäisten, leiriin. Noi vesimelonit on ainoat joita voisin meille ottaa, mutta saapa nähä tuleeko tilattua mitään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on joka mallistossa ollut muutama suosikki, mutta tämän kesän mallisto näyttää kyllä parhaimmalta tähän mennessä!

   Poista
 5. Kivoja juttuja Bobolta! Mietityttää kokopuoli, ovatko yhtä reiluja kuin pari kesää sitten. 3 vuotiaan koko taitaisi mennä itsellenikin. Ihania hedelmiä oli silloinkin. :)

  VastaaPoista
 6. My God kuinka ysäreitä nuo melonit :D. Silti ihan kivoja. Mieheni päällimmäinen muisto äidistään 90-luvulla on melonipaita.

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!