19.1.2015

DANIEL WELLINGTON CLASSIC SHEFFIELD LADY

Olen ihaillut Daniel Wellingtonin klassisen kauniita kelloja jo pidemmän aikaa ja ilokseni pääsin blogiyhteistyön kautta testaamaan yhtä tällaista kaunokaista. Olen tykännyt aina suurista kelloista ja valitsin itselleni tämän Classic Sheffield lady mallin mustalla rannekkeella ja ruusukultaisilla metalliosilla. Samaa löytyi myös hopeisena, mikä oli kaunis sekin. Sirompien kellojen ystäville löytyy valikoimista myös pienempiä kelloja ja nahkavaihtoehtoina on mm. kaunis konjakinruskea sekä tummanruskea.

Hauskaa näissä kelloissa on se, että näihin voi ostaa erillisiä irtoremmejä, joista kankaiset maksavat esimerkiksi 25 euroa. Ajattelin kesäksi hommata tähän kelloon tämän seilorihenkisen rannekkeen, jolloin se sopii hyvin sinivalkoisten vaatteiden kanssa pidettäväksi.
Tykkään näissä kelloissa siitä, että niissä ei ole mitään ylimääräistä ja sen vuoksi ne ovatkin niin kaunitaa ja aina muodissa. Kello on ollut käytössäni nyt reilun kuukauden ja olen tykännyt siitä kovasti, voin siis lämpimästi suositella muillekin. Kellovalikoimaan pääset tutustumaan tästä ja koodi: DW7 antaa 7% alennuksen tilauksen loppusummasta.


Tässä vielä tämän hetken suosituimpia malleja DW:n valikoimista.

4 kommenttia:

  1. niin upea kello!! klassisen kaunis<3

    VastaaPoista
  2. Itseltäni löytyy myös samainen kello, ja nimenomaan klassisuus sekä moni ilmeisyys ihastutti heti. :)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!