5.1.2015

NICOLAS VAHÉOlen täysin ihastunut näihin Nicolas Vahén keittiötuotteisiin. Merkki onkin varmasti monelle tuttu ja näitä tuotteita myydään mm. useissa sisustusliikkeissä. Pieni puinen leikkuulauta on kätevä myös esimerkiksi tarjoulualustana ja puisia kokkkailuvälineitä kehtaa pitää huoletta esillä keittiön tasollakin.

Tällä hetkellä vielä kovin montaa juttua en ole kokeillut, mutta tuo valkosipulilla tuunattu oliiviöljy on ihanaa esimerkiksi salaatissa ja karamellikaakaosta tykkäsi meillä koko perhe. Merkiltä löytyy myös esimerkiksi hilloja ja maustesekoituspurkkeja, olisi kiva kuulla onko teillä niistä kokemuksia ja mitkä olisivat testaamisen arvoisia!


8 kommenttia:

 1. NV:n mausteet on super hyviä :) Mistä tuo kaunis harmaa säilytyslaatikko on missä sinulla on mausteet ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Menun multibasket ja löytyy finnish design shopista!

   Poista
 2. Hei! Tästä postauksestasi on jo aikaa, vieläkö käytät kyseisiä tuotteita? Huomasin että käytössäsi oli myös ollut oliiviöljy, senkin pullo on niin hieno :-) Mietinkin, voiko tuota pulloa käyttää uudelleen sitten kun öljy on loppu, vai ostitko uuden pullon kun entinen loppui?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Käytän kyllä! Tilasin juuri hetki sitten uusia tuotteita suoraan Vahen nettikaupasta, hinnat ovat edullisemmat kuin Suomessa. Tuo oliiviöljy on keramiikkaa eli varmaan sen voisi pestäkin, itse tilasin uuden pullon.

   Poista

Kommentit piristävät aina!