11.1.2015

TASARAITAA

Ei ole marimekon trikoisia tasaraitapetivaatteita voittanutta! Meillä on näitä muutamat ja uusimmat ovat nämä syksyllä alesta ostamani harmaavalkoiset. Tykkään näistä ehkä kaikista eniten, ovat mukavan hillityt väriltään ja ah niin ihanan pehmeät!

Muita jotka vannovat näiden nimeen? Näitä on pesty ja pesty eivätkä mene miksikään, suosittelen!

17 kommenttia:

 1. Minä vannon myös näiden nimeen! Niin ihanan pehmeät että!

  VastaaPoista
 2. Enpä olekaan koskaan törmännyt Marimekon trikoisiin petivaatteisiin! Onko ne siis samaa materiaalia kuin tasaraita-paidat? Jos on niin uskon kyllä etteivät mene pesuissa miksikään. Mulla on meinaan jopa 10 vuotta vanhoja hyväkuntoisia tasaraita-vaatteita:) Marimekon puuvillaisiin pussilakanoihin olen pettynyt useamman kerran. Ne kuluvat käytössä paljon nopeammin kuin muun merkkiset petivaatteet. Marimekon pussilakanat ovat ainoita jotka olen saanut käyttämällä puhki. Tuon hintaisten pitäisi olla mun mielestä kestävämpiä... Täytyy varmaan kokeilla noita trikoisia:)

  T:Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja nämä vielä joustavat ihanasti. On kyllä ero tavallisiin kuin yöllä ja päivällä. Mulla on parit marimekon tavallisetkin pussilakanat ja ne on kyllä pysynyt ihan hyvinä, mutta tykkään näistä trikoisista eniten!

   Poista
 3. Onko teillä tuo tuplapussilakana, me tarvittais se isoooon peittoon ! Nää on ihania !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa on ihan kaksi yhden hengen pussilakanaa mut on noita tuplinakin!

   Poista
 4. Harmaat onkin superkivat! Vois hankkia lasten sänkyihin, kun menis hyvin vähän kuin päiväpeittoinakin. Ihan joka aamu eivät kouluun lähtiessä ehdi nimittäin pedata sänkyjään ;)
  Mä oon rakastunut pellavalakanoihin, mutta olisko nää trikoiset vieläkin ihanammat?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei myöskään ole lapsilla mitään virallisia päiväpeittoja kun ei niitä kukaan kuitenkaan jaksaisi pedata. Nuo passaa kyllä hyvin siihenkin tarkoitukseen.
   Meillä on myös semmoset pellavalakanat ja ne on kanssa ihanat, vähän eri tyyliset.

   Poista
 5. Ihania ovat ja ihanat nuo harmaat! Meillä on mustavalkoiset ja vaikka olen aina pessyt niitä vain keskenään 60 asteessa niin valkoset raidat harmaantuivat heti.. :( Mutta ihanan tuntuiset ovat käytössä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi höh :( Mä olen niitä mustavalkoisia monesti himoinnut, mutta lopulta silloin päädyin näihin harmaisiin. Meillä on myös keltaiset ja vihreät lasten käytössä.

   Poista
 6. Ihanat ovat! Mutta mein lakanoihin tuli sauman viereen pieniä reikiä :( Reklamaatioon meni, mut en ole uskaltanut ostaa uusia, maksavat kuitenkin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Plääh, kuulostaa siltä että on ommeltu liian suurella neulalla. Onneksi sait reklattua. Meillä on näitä neljät eikä reikiä näy!

   Poista
 7. Minä olen näitä kuolannut mutta en vielä ole raskinut ostaa. Ihanat ovat!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hinta kyllä kirpaisee, mutta varmasti ilahduttaa sitten vuosia!

   Poista
 8. Meillä kans noita tasaraitoja koko pesueella ja ollaan tosi tyytyväisiä. Meiltä löytyy monta atoopikkoa ja nämä ovat ehdottomasti parhaimmat iholla. Teinitkin vaihtavat siivouspäivänä aina vaan puhtaat tasaraidat petiinsä, vaikka muitakin olisi kaapissa tarjolla. Harmaa-valkoisista en tiennytkään...

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!