11.3.2015

FARKUT, JOTKA EIVÄT OLE FARKUT

Meillä Aatu on henkeen ja vereen farkkumiehiä. Monesti sanotaan, että farkut olisivat epämukavat lapsen jalassa, mutta meillä Aatu haluaisi aina vetää jalkaansa farkut ja taistelemmekin usein aamuisin kun farkuissa en päästä hoitoon lähtemään. Vaikka meillä lähes kaikki farkut on sellaisia vähän joustavia niin ei ne ulkovaatteiden alla ihan toimivimmat ole ja hoidossa käytetäänkin collegehousuja ja leggareita.

Nyt ainakin täällä on yksi onnellinen pikkupoika sillä KappAhlista löytyy näitä farkkujoggereita, jotka näyttävät siis farkuilta, mutta ovat ennemminkin collegehousut. Materiaali on joustavaa ja notkeaa ja tuntuvat tosi mukavilta. Tytöillekin oli vastaavia värillisiä slim housuja, toki onhan nämä joggersit ihan unisexit minun mielestäni.

Suosittelen muillekin pienille farkkufaneille, löytyy täältä.
22 kommenttia:

 1. Kiitti vinkistä! Meillä taas äiti haluais pojalle välillä siistimmän näköisiä housuja päälle, poika taas kulkisi mieluusti verkkareissa ja collareissa aina :) Nää kelpais ehkä pojallekin.

  VastaaPoista
 2. Meillä käytetään ihan jokapäiväisessä käytössä farkkuja. Ostan vaan joustavia enimmäkseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu joustavat on meilläkin kovassa käytössä!

   Poista
 3. Meidän pojalla oli kanssa tuollaiset ja tykättiin niistä kyllä, mutta harmittavan nopeasti noihin tulee reikä polveen :( paljon nopeammin kuin farkkuihin. Ja kuitenkin hintaa on sen verran, ettei ihan jatkuvasti viitsisi ostella uusia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nuo ei varmaan yhtä kestävät ole kuin ns normifarkut, mutta katsotaan kuinka käy!

   Poista
 4. Meillä nää on "huijausfarkut" ja ostin vauvallekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nuo onkin vauvallakin tosi mukavat ja söpöt!

   Poista
 5. Millainen vyötärö noissa on? Oon monesti noita netistä katsellut, mutta ei näille laiheliineille uskalla mitään näkemättä ostaa, kun ei pysy päällä mitkään housut jos ei ole nappi-kuminauhakiristystä vyötäröllä - pelkät kiristysnauhat on yhtä tyhjän kanssa jos lapsi ei itse osaa nauhoja solmia :/ Hyvän näköiset kyllä olis!

  VastaaPoista
 6. Kiitos että jaoit! Ovat todella kivat ja täytyy käydä meidänkin herralle. Polvista puhkeaa kaikki housut, jo kuukaudessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt taisi olla joku tarjous, että jos ostaa kolme tuotetta saa -30% alennusta!

   Poista
 7. Nämä on tosi kivat ja ostin kokeilematta 6v. Pojalleni, joka on ruumiinrakenteeltaan vankka. Ei mitenkään ylipainoinen tai edes sinne päin mutta näissä housuissa oli hänelle aivan liian tiukka vyötärö. Sai taistellen vetää lantion kohdalta ylös, joten housut jäi käyttämättä, iso harmi!!
  Virpi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi harmi :( Tosiaan housuja on aina vähän hankala ostaa kokeilematta, toivottavasti onnistui palautus?

   Poista
 8. Minullakin on semmonen kokemus tämän tyyppisistä housuista, että menevät tosi nopsaan polvista puhki :/ Ei tosin ole niin iso harmi jos vähän viitsii ja ompelee sitten shortseiksi :)
  Marjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan esim ulkoillessa hiekkiksella tms niin menee helpommin kuin ns normifarkuissa. Toivotaan, että kestäisivät kuitenkin käytössä!

   Poista
 9. Ompa kivat!! Täytyy meidän pojallekin miettii näitä! Meillä on vasemman polven ongelma, pojan lähes kaikissa housuissa on vasemmassa polvessa reikä! :D

  VastaaPoista
 10. Meilläkin näitä farkkuja samoissa väreissä ja tykätty on :) yllättävän isot erot mitoituksessa eri kokojen välillä, minusta melko niukkaa ja kapeaa mitoitusta. Meillä poitsun sisävaatekoko muutoin 98cm mutta näistä 104cm sopiva ja riittävän pitkä lahkeen pituus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on Aatulla 110 ja vähän kasvunvaraa lahkeissa, mutta kuminauhan ansiosta ei haittaa onneksi!

   Poista
 11. Meillä asustaa 11v poika, jota kaikki farkut tuntuu hiertävän sisäreisiä, niin lukee collegehousuissa mieluiten. Täytyy ehkä käydä näitä ostamassa, kun näyttää kuitenkin paljon siistimmältä. Pk-seudulla ainakin muutamassa kauppakeskuksessa on jotkut alehulinat, ja sitä myötä osta 3- maksa 2 tarjoukset lindexillä ja kappiksessa, täytyy siis ne hyödyntää 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu mullekin tuli sähköpostiin, että ainakin kappiksella oli -30% jos ostaa 3 tuotetta tms..

   Poista

Kommentit piristävät aina!