2.3.2015

POMP DE LUX INDIANA DRESS

Pomp de Luxin mallistosta tein aika pienen tilauksen mikä sisälsi muutaman juhlamekon, parit housut ja peruspaitoja. Malliston suosikki oli ehdottomasti tämä Indiana dress tyllimekko rusetilla. Nämä ovat aika niukkoja mitoitukseltaan ja Eevilläki on kuvissa jo 134 koko. Tosin aikaisempinakin vuosina juhlamekot ovat menneet meillä monta vuotta, helman pituus on vain vuosien varrella vähän lyhentynyt. Hänelle mahtuu juuri ja juuri vielä myös parin vuoden takainen Shelly-mekko, joten ainakin pitkäikäisiä nämä ovat!

Meille tuli siis musta ja roosa mekko ja näitä voi käyttää kivasti myös yhdistelemällä toisesta mekosta noita rusettinauhoja. Alemmassa kuvassa mustan mekon kanssa roosan mekon nauha ja parin vuoden takaisesta mallistosta roosa neuletakki.

Mitäs tykkäätte Indiana mekosta?

27 kommenttia:

 1. Meillä ainakin tykätään! Tilasin kaikki kolme väriä :-D Olin ajatellut ihan samalla tavalla yhdistellä niiden vöitä, kun haluaa mekolle uutta ilmettä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niillä saa kyllä kivasti eri ilmeittä noihin!

   Poista
 2. Kyllä toi Roosa ainakin näyttää jättisuurelta...

  VastaaPoista
 3. Upea mekko, meidän neiti olis halunnut tuon valkoisena. Mutta olivat jo loppuunmyytyjä ,tilattiin sit kaikkea muuta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sieltä olisi taas löytynyt vaikka mitä!

   Poista
 4. Ihanat on mekot ja tyttö! Mä tilasin samat värit meidän tytölle ja 3v ilmoitti kirkuen mustan nähdessään että palauta se, mä en käytä sitä!! :) Että kaipa se pitää sitten palauttaa, kaappi pursuilee jo muutenkin semmoista mitä tarkka neiti ei kelpuuta päälleen...

  VastaaPoista
 5. Toi on niin valtavan ihana, mutta itellä jäi tilaamatta kun en keksinyt mitään juhlia joihin mekkoa tarvitsisi.. Nyt kootkin taitaa olla jo aika lopussa, joten mekosta haaveilevat saa kyttäillä nettikirppiksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noissa nuo koot näyttivät kyllä menevän nopsaan :(

   Poista
 6. Tuleeko teillä oikeasti juhlamekoille noin paljon käyttöä? Meillä on ehkä kerran vuoteen juhlat, joihin voisi pukeutua noin hienosti. Kaverisynttärit on yleensä sellaisia rentoja "riehumistilaisuuksia" joihin kukaan ei yleensä pukeudu tylliin. Ehkä joulu- ja kevätjuhlat ja omat synttärit on niitä ainoita, sit harvoin tulee jotain hienompia synttäreitä tai ristiäisiä tms. Sen takia meillä ei juurikaan harrasteta tuollaisia juhlamekkoja, kun käyttökerrat on niin harvassa, niin ihania kun ne ovatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meillä aika paljon käyttöä tulee, äkkiä mietittynä tuli heti mieleen tälle vuodellekin kuudet juhlat missä noita voi käyttää. Ja tosiaan edelliset pompin mekot menivät sen kaksi vuotta, että nämä varmasti menevät myös.

   Poista
 7. Meillä 7- ja 9-vuotiaille tilasin nämä ja juurikin mustana. Käyttöä tulee kyllä! On vappua, äitienpäivää, ylioppilasjuhlia, rippijuhlia, synttäreitä. Kaverisynttäreillekin tylleissä mennään mielellään! Ja toi 134 cm on mun mielestä teillä oikein hyvä koko, itse tilasin noin 118 senttiselle 128 koon, koska tykkään vähän pidemmistä mekoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu meillä on ainakin paljon käyttöä juhlamekoille eikä näiden lisäksi oikein muit olekaan muuta kuin parin vuoden takainen pomp ja yksi vanha harmaa jonka mahtumisesta ei ole takuita.

   Poista
 8. Näyttää tosi nätiltä tyttäresi päällä!
  Meille tilattiin sama mekko off whitena,mutta en käytännössä tykännyt mekon istuvuudesta kainaloiden alla.Pitkälle 9-vuotiaalle jouduin ottamaan suht ison kon ja hän näytti mekossa suorastaan rintavalta :D runsaan tyllin takia! No,hyvät naurut saatiin,mutta mekko lähti takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu tuossa on tosiaan vähän hassu tuo yläosa kun sekin on tyllia ja uskon, että juuri tuollainen mainitsemasi efekti saattaa tulla :D

   Poista
 9. Meille tuli molemmille nämä valkoisina, Pinjalle tilasin 140cm ja on hänelle aivan passelikoko ja Islalle tilasin 92cm ja helmasta on sopiva mutta selästä jää liian reiluksi ja kun näissä pienissä ei vielä ole sitä vyötä mukana mutta ratkaisin tämän hankkimalla pienempään mekkoon samanlaisen satiinivyön kuin isommassakin on. Meillä nämä tulevat viikonloppuna serkkutytön nimenantoon joihin nämä alunperin tilasinkin molemmille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmettelin kun pienten omissa ei ollut sitä vyötä, minusta se vyö on kaunis ja tuo mekkoon vähän paremmin istuvuutta.

   Poista
 10. Kauniit mekot kauniilla tytöllä:)

  VastaaPoista
 11. Me ei ois todellakaan tarvittu, mutta tilattua tuli molemmille mustana ja koossa 140. Nää on suhteessa minusta niin edullisia, että voivat humputella näillä miten tahtovat - kaverisynttäreillä, äitienpäivänä jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo juhlamekoiksi on kyllä edullisia ja meillä ainakin mennyt aina monta vuotta!

   Poista
 12. Tämä on kyllä aivan ihana mekko ja minäkin tilasin mustana tokaluokkalaiselle, vaikka ennen kutsuja olin ajatellut, ettei juhlamekolle ole tarvetta. Tyttö itse ihastui ja ajattelin, että hinta on tosiaan sen verran kohtuullinen, että ostetaan ihan kaverisynttärimekoksi vanhojen, kohta pieneksi jäävien tilalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se noissa on kyllä kiva, että mitkään ei ole liian kalliita ja ulkovaatteetkin kohtuuhintaisia!

   Poista
 13. Tuo on kyllä kaunis mekko. Tytöilleni tuota mietin, mutta enhän mä ehtinyt ostaa ennenkuin jo olivat loppuneet. Tai mustaa siellä on jäljellä, mutta en halua mustaa mekkoa kesän juhliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi höh, harmi kun ne koot meni niin nopsaan!

   Poista

Kommentit piristävät aina!