7.3.2015

SEW COOL

En olekaan varmaan kirjoitellut tästä Eevin joulupukilta saamasta Sew Cool ompelukoneesta. Tämä oli eskarilaisen mielestä yksi parhaimmista lahjoista ja innokkaasti sillä on ommeltukin. Koneen mukana tuli starttipakkaus ja lisäksi pukinkontissa oli yksi erikseen myytävä tarvikepakkaus. Näistä on nyt ommeltu söpöjä ruokajuttuja leikkeihin ja sitten muutama erilainen käsilaukku.

En tarkalleen ottaen itsekään tiedä miten tuo toimiii, mutta tosiaan koneeseen ei tarvita mitään lankaa ja suojuksen sisällä olevat neulat ompelevat huopakankaan palat yhteen. Koneessa on yksi nappi mitä painetaan ja kankaissa valmiiksi merkatut reitit mitä pitkin ommellaan.

Lisäksi pussissa oli kaavat erilaisille käsilaukuille ja useampaa erilaista kangasta ja noita lisätilpehöörejä mm. neppareita ja erilaisia rusetteja yms. Hintaa koneella oli vajaa 40 euroa ja tarvikepakkaus maksoi n 8 euroa.Söpöjä vai mitä? Löytyykö muilta tätä ompelukonetta? Hah, Eevi onkin  tässä perheessä ainut, joka omistaa ompelukoneen :D

13 kommenttia:

 1. Ompa hauskan näkönen laite :) Millaisina nuo molon kukkaleggarit ovat pysyneet, harkitsin niiden tilausta tuossa yksi päivä, kuvassa näyttävät hieman haalistuneilta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En suosittele noita mustapphjaisia printtivaatteita kyllä miltään merkiltä jos kangas on toiselta puolelta vaalea. Noissakin on paljon haituvaa ja sellaista valkoista lankaa mikä tulee sieltä toiselta puolelta.

   Poista
 2. Tämän teidän koneen innoittamana Amelia saa viikon päästä tämän synttärilahjaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti hyvä valinta synttärilahjaksi ja onnea pikku neidille!

   Poista
 3. Kuulostaapa hauskalle! :) Jos noihin löytyisi vähän pokamaisempia ommeltavia, niin meilläkin varmasti tykättäisiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pojille joku oma pakkaus olisi kyllä hyvä!

   Poista
 4. Meiltä löytyy vastaava ompelukone ja hitti on ollut. Pitää vissiin ostaa vielä tuo tarvikepakkaus, kun tyttö sattui näkemään nuo teidän Eevin ompelemat ruokajutut. Hienoja :)
  - Kirsi

  VastaaPoista
 5. Onpa kiva kone ja ihania ompeluksia Eevi on tehnyt!

  VastaaPoista
 6. Tämä oli harkinnassa yhdessä vaiheessa, mutta jätin vielä hyllyyn. Näyttää kyllä superkivalle ja varmasti tyssikin tykkäisi :)

  VastaaPoista
 7. onkohan tuolla mahdollista ommella ihan normi huopaa? vai onnistuuko vaan lisätarvike-kankailla? käsittääkseni kone huovuttaa kankaanpalat yhteen

  VastaaPoista
 8. onkohan tuolla mahdollista ommella ihan normi huopaa? vai onnistuuko vaan lisätarvike-kankailla? käsittääkseni kone huovuttaa kankaanpalat yhteen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Me ei olla testattu, mutta samaa olen miettinyt. Mulla on kanssa se käsitys, että se neula jotenkin ottaa siitä huovasta sitä "lankaa" ja toimii silleen.

   Poista

Kommentit piristävät aina!