27.3.2015

SPORTTILASIT

Kirjoittelin tammikuussa Sunglasses shopin paketista ja paketissa oli myös tällaiset urheiluun soveltuvat Oakleyn aurinkolasit. Laseja olen käyttänyt nyt paljon kevätkeleilläkin, mutta kuvia nappasin niistä tuolla meidän lomamatkalla.


Lasit ovat kivan kevyet ja niiden sangat ovat todella napakat, jolloin ne pysyvät päässä kovemmassakin menossa eivätkä hölsky tai pääse vahingossakaan tippumaan. Oakleylla oli monia muitakin kivoja malleja, valitsin nämä koska soveltuvat hyvin myös ihan tavalliseen käyttöönkin. Sunglasses shopilla on paljon merkkilaseja ja hinnat ovat osassa aika reilustikin edullisemmat. Postitus on myös ilmaista ja koodilla EEVI10 saatte vielä -10% alennuksen tilauksenne loppusummasta. Kurkkaa koko valikoima täältä. Itsellä tilaus on tullut aina noin viikossa perille. 
Tässä pari kuvaa noista Oakleyn laseista niin urheillessa kuin sitten ihan tavallisen asun kanssa. Olin todella tyytyväinen näihin laseihin ja voin omien kokemusten perusteella kyllä suositella näitä muillekin. Sunglasses shopista on myös nuo alempien kuvien lasten Ray-Banin lasit ja ne olivat käytössä joka päivä lomalla ja todettiin tosi hyviksi. Molemmilla lapsilla on tuo sama junior koko noista laseista eli aika pitkäikäiset ovat.Nyt toivottelenkin hyvää viikonloppua kaikille!

* Postaus sisältää mainoslinkin, aurinkolasit saatu blogin kautta.

2 kommenttia:

 1. Voitko linkata tähän, mitkä nuo lasten lasit ovat tarkalleen? Tykkäisin ostaa juuri samat pojalleni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Ne on nämä https://www.sunglasses-shop.fi/rayban-junior/9035/musta-10071/20853.aspx
   Mutta olipa ylläri kun katsoin hintaa, maksoivat siis 35e kun itse tilasin noin 2kk sitten ja siitä sai vielä 10% alen!

   Poista

Kommentit piristävät aina!