14.3.2015

TRAVEL STYLE

Meidän lento lähti Vaasasta ja olipahan tosi paljon helpompi startata loma sieltä kuin matkustaa ensin reilut 4 tuntia Helsinkiin ja sitten vielä istua 6 tuntia koneessa. Miehen sisko asuu vaasassa, joten kävimme pikaisesti pyörähtämässä heillä ja jätimme myös auton sinne viikoksi. Tässä muutama asukuva matkalookista...Lippis Nova Star // Huppari Gant // Farkut Mini Rodini // Kengät Hummel // Reppu Fjällräven


Takki Vero Moda // Paita RL // Farkut Noisy May // Laukku COS // Kengät Converse

Takki Lindex // Huppari Gant // Farkut Lindex // Kengät Converse // Reppu Fjällräven
*Fjällräven reput saatu


Kumpikin lapsi sai reissuun vähän omaa rahaa mukaan ja Aatu osti niillä kerhorepun ja kiikarit :D Eevi taas osti sellaisia kiiltosilmäisiä pehmoleluja, ne ovat nyt kuulemma in ja niitä hiplailtiin joka kaupassa. Tietääkö muut tyttöjen äidit mistä puhun, Suomessa niitä olen bongannut ainakin Anttilasta ja Cittarista.

3 kommenttia:

  1. Tarkoitatkohan niitä TY pehmolelueläimiä? millä ne ovat myös in ja saivat sellaiset ensimmäiset pari vuotta sitten kesälomareissulla Pärnusta..eipä tiedetty mikä hitti niistä mokomista leluista syntyykään :)

    VastaaPoista
  2. Ty pehmot, ne on ihan must. Kakkosluokkalaisetkin fanittaa niitä ja ne on hitti myös jääälle heitettävissä hahmoissa taitoluistelussa 😄

    VastaaPoista
  3. Nuo reput on kivoja, millähän saisin myytyä meidän tytöille.. ;) Hei just varmaan noista samoista Beanie Boosseista kirjoitin, tytöt halusivat Berliinin reissulta. Liekö samoista kiilusilmistä kyse?

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!