7.4.2015

#LAPSISTAILAA

Ylen puoli seitsemän haastoi minut ja muitakin bloggaajia instassa ottamaan osaa #lapsistailaa haasteeseen. Ideana on, että lapset saavat päättää mitä äiti pukee päällensä ja tottahan tällaiseen juttuun oli pakko lähteä mukaan! Parhaita paloja kuvista voi bongata tänään puoli seitsemän ohjelmasta klo 18.30.

Lähtekää tekin mukaan ja tägätkää kuvanne instassa #lapsistailaaMitä tulee kun annetaan 3-vuotiaalle vapaat kädet äidin asun kanssa? Aatu nähtävästi oli sitä mieltä, että äiti tarvitsee lisää väriä elämäänsä. Eipä käy kiistäminen, hän bongasi kaikki kolme värikkäintä vaatettani kaapistani ja yhdisti ne tuollaisiin kapeakärkisiin avokkaisiin. Ensin löytyi keltaiset housut, jotka eivät koskaan ole päälle asti päässeet. Sitten löytyi keltainen paita ja perään kysymys, onko sulla mitän muuta keltaista?? No ei ole. "Ompas! Sulla on se keltainen takki!" Joo, niinpä onkin! Takkia olen nyt keväällä käyttänytkin ahkerasti ja siitä on tulossa muutama vähemmän keltainen asukuva tänne blogiinkin ehkä myöhemmin :)Ainakin tämä asu sopii hyvin näin pääsiäistunnelmiin! Eevi valitsi selkeästi klassisemman linjan, liekö syynä se kun vaatekaapistani ei kovin paljon mitään rimpsuja edes löydy ja Aatu oli jo käyttänyt nuo väripilkut. Ensimmäisenä valittiin sinivalkoinen mekko ja sen alle farkut. Korkkareita etsittiin tovi, mutta komerosta semmoisetkin löydettiin. Asu vaati kuulemma vielä takin ja laukun ja kaivoin kaikki kevättakkini esille, josta Eevi valitsi tämän tummansinisen trenssin. Täytyy sanoa, että ihan minun näköinen stailaus!


"Otapa äiti vielä sitten kunnon semmonen poseeraus!"
Ai tämmönenkö???

5 kommenttia:

 1. Mikä keltainen takki pn?just sellanen jonka voisin kuvitella itselle. Hyvin lapset stailanneet

  VastaaPoista
 2. :D Ihania. Aatu selvästi oli pääsiäistunnelmissa.

  VastaaPoista
 3. Mä yritin ehdottaa tätä eilen Pinjalle mutta vastaus oli, onks pakko, en jaksa, en halua. :) Joten se siitä sitten ja mä kun aattelin, että Pinja ois innostunu tästä. :D

  VastaaPoista
 4. Ihana keltainen setti, pointsit pikkujäbälle! <3

  VastaaPoista
 5. Ekassa kuvassa näytät myös siltä kuin olisit syönyt kilon sitruunaa! Vähän hymyä peliin, nainen!

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!