17.4.2015

SIIVOUSPÄIVÄN PANDAT JA ARVONNAN VOITTAJA

Tänään on ollut siivouspäivä ja viikonlopun urakkana olisi käydä vielä vähän läpi kirppikselle vietäviä tavaroita. Aatun kanssa aamulla käytiin lastenhuoneen kimppuun ja kerrankin mulla oli innokas lelujen kerääjä apuna. Yleensä kun ei millään tahtoisi niitä kerätä.
Haluaisin vinkata teille kivasta puolalaisesta lastenvaatemerkistä, jonka bongasin. Kyseessä on kidsmuse ja merkiltä meillä on ollut noita pandavaatteita, jotka ovat nyt tosi hyvässä alessakin! Merkki on muutenkin edullinen, mutta esim kuvan baggyhousut maksavat alessa 15 euroa ja Eevin mekko reilut 16 euroa! Postikulut olivat muistaakseni vajaa 7 euroa ja paketti tuli reilussa viikossa postiin.Mitoitus on aika reilua, Aatulle noissa 98/104 housuissa oli vielä kasvunvaraa ja Eevin mekko on 110/116. Materiaali on vähän paksumpaa puuvillatrikoota.
Merkin uusi kesämallisto näyttää myös aika kivalta ja siellä seikkailee niin tiikereitä kuin norsujakin. Esimerkiksi uuden malliston hupparit maksavat 23 euroa, että ei pahanhintaisia minusta ollenkaan!

Babyshop lahjakortin voittaja on nyt arvottu ja arpaonni suosi seuraavaa:

Anonyymi 14 huhtikuuta, 2015 17:28
Kahdella arvalla mukana. Paljon kaikkea ihanaa mutta laitetaan nyt vaikka tämä :)
http://fi.babyshop.com/hopla-hero-blue/p/82956?brandpage=290
saranna80@gmail.com

Laittelen voittajalle sähköpostia!

10 kommenttia:

 1. Hei! Ihania kuvia ja pakko udella mihin kirpulle olet tavaraa viemässä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Vein juuri tuonne uudelle star kirppikselle täällä Alavudella. Vielä pitäisi muutama kaappi käydä läpi viikonlopun aikana!

   Poista
 2. Tosi ihania, erityisesti nuo mekot!
  Mun pitäis kanssa varata kirppispöytä, soitin jo eilen mun vakkarikirppikselle ja huomenna toivottavasti selviää tyhjeneekö mulle sama pöytä mikä mulla on ennenkin ollut, odottelen nyt, että juuri se tyhjenisi kun hinnoittelulappuja siihen pöytään on jo niin paljon valmiina. :) Ihan hirveästi olisi taas kirppikselle vietävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös!
   Joo kyllä tuota tavaraa aina kertyy, mulla on yleensä 2 kertaa vuodessa pöytä.

   Poista
 3. tosi kivoja nuo vaatteet kyllä! :)

  VastaaPoista
 4. Oi, tosi kivat vaatteet! Mätsäävät vielä täydellisesti Gugguun ja Papun vaatteisiinkin :) Täytyypäs siis tutustua tuohon merkkiin tarkemmin. Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 5. Onko nuo miten leveitä malliltaan, esim just mekko ja leggarit? Vai onko muuten vaan isompaa mitoitusta? Tosi kivoja kyllä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 98/104 baggyt oli saman kokoiset kuin popupshopin 4-5 kokoiset. Pikkasen ehkä leveämpää mallia juu.

   Poista

Kommentit piristävät aina!