12.5.2015

AURINKOISET ASUSTEET

Nämä NopsuPopsun pipot ovatkin jo tuttu näky meidän lapsilla ja juuri tuossa muistelin, kuinka Sofian kanssa ideoitiin yhdessä tuota ruusukepipoa, mistä tulikin sitten tosi suuri hitti! Jos te olette yhtä ihastuneita Sofian kädentöihin, niin kannattaa käyttää hyväksi postauksesta löytyvä alekoodi noihin NopsuPopsu pipoihin.


Ruusukepipoja meiltä löytyykin useammassa värissä ja Sofia lähetti lapsille kauniin keltaiset pipot, jotk mätsäävät hyvin noihin Bobo Chosesin huiveihinkin. Eevillä on tuo perus ruusukemalli ja Aatun pipo on vauhtiraitamalli tupsulla. Molempia saa myös omien väritoiveiden mukaisesti ja useammassa materiaalissa.


Mini Rodinin sinitarra picot ovat nousseet kevään suosikeikseni ja näihin sopii hyvin aika monen väriset asusteet. Tosiaan, NopsuPopsun verkkokaupasta saatte tämän viikon ajan -20% alennuksen koodilla toukokuu. Kurkatkaa pipovalikoima täältä.

Nyt sitten kohta kannustamaan Leijonia!

8 kommenttia:

 1. Voi että, miten pirtsakat pipot! Aivan ihanat! Meiltäkin löytyy muutama ruusukepipo ja kevääksi pitäisi jotain uuttakin taas tilailla:)!

  VastaaPoista
 2. Sininen ja keltainen käy hyvin yhteen! Oma suosikki on tummansininen ja kirkkaankeltainen :)

  VastaaPoista
 3. kivat pipot ja ihana keltaisen sävy. Nuo Picotkin on muutan ihanan väriset!

  VastaaPoista
 4. Ihanat asut <3 Mistä nuo takit ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takit ovat Mini rodinin viime kevään mallistosta!

   Poista

Kommentit piristävät aina!