25.5.2015

HERKULLINEN VIIKONLOPPU

Viime viikonloppuna tuli herkuteltua melkoisesti kun juhlimme useammissa synttärijuhlissa. Äitini täytti 50-vuotta ja virallisena syntymäpäivänä juhlimme pienemmällä porukalla meillä kotona ja sunnuntaina vähän suuremmalla porukalla äitini lapsuuden kodissa.

Lauantaina kävimme herkuttelemassa lasten serkun synttäreillä, ai niin ja sunnuntaina aamulla olimme myös kirkossa kun eskarilaiset siunattiin koulutielle. Paljon ehdittiin siis puuhata viime vikonloppuna, tässä muutama kuva perjantain kattauksesta ja herkuista.Tarjolla oli herkullisia naudanlihakääryleitä, hasselbackan perunoita ja kermakastiketta. Nauratti kun katsoin koneelta näitä kuvia, meillä oli siis kyllä ihan puhtaat aterimet, mutta omallani ehdin jo pilkkoa Aatun lihat ja laitoin sen takaisin tuohon enkä muistanut enää kuvatessa :)


Jälkkäriksi oli suklaavaahtoa. Sunnuntain juhliin leivoin taas muutaman "syntisen hyvän suklaakakun", tämä on se mun vakio, mutta toimii aina! Kohta saisikin alkaa järkätä Aatun 4-vuotis synttäreitä, tänä vuonna taidetaan pitää sellaiset sirkussynttärit!

7 kommenttia:

 1. Niin herkullisen näköinen ateria! :) Teidän viikonloppu kuulostaa kivalle, kyllä joskus on syytä juhlia vaikka varastoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo juhlat on aina kivoja! Kesäksi tosin ei olekaan nyt mitään suurempia tiedossa.

   Poista
 2. Oi, suklaakakku näyttää herkulliselta :) voisitko jaksa sen reseptiä? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä tosi hyvää! Ohje löytyy täältä http://eeviskainen.blogspot.fi/2013/09/syntisen-hyva-suklaakakku.html

   Poista
 3. Siis kuinka nuori sinä oot jos sun äiti täytti vasta 50 v ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tässä nyt mitään teinejä olla enää, täytän tänä vuonna 30v :D

   Poista
 4. Ihanat kattaukset! :) PS. Muista vastata aina 25! ;-D

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!