22.7.2015

ÄHTÄRIN ELÄINPUISTOSSA

Ensimmäisenä lomapäivänä suunnattiin lasten ja kymmityttömme kanssa läheiseen Ähtärin eläinpuistoon tsekkaamaan sinne juuri saapunut pikkupanda. Pandasta ei paljoa nähty, mutta muita eläimiä sitäkin enemmän ja meillä oli tosi kiva reissu. Kelitkin sattuivat juuri kohdalleen ja kaatosade alkoi vasta kun olimme jo kotimatkalla.

Lapset olivat tosiaan odottaneet näkevänsä tuon pikkupandan, mutta panda lymyili puunlatvassa niin piilossa, ettei siitä näkynyt kuin vähän päätä. Puistoon on myöhemmin tulossa vielä pandalle kaveri ja ensi keväänä valmistuu uusi kotieläinpiha. Eläinpuiston kanssa samassa paikassa on myös magee flow park, sinne ajattelin miehen kanssa suunnata vielä joku päivä tänä kesänä!

Mikäli täällä Etelä-Pohjanmaan suunnilla liikutta, kannattaa pysähtyä eläinpuistossa!4 kommenttia:

  1. Ähtäri oliskin kiva lomakohde, viimeksi lapsena tullut käytyä :)

    VastaaPoista
  2. Ähtäri on kyllä kiva paikka. Mekin käytiin Ähtärissä reilu viikko sitten ja silloin pikkupanda oli oikein vilkkaalla päällä, eikä ujostellut olla esillä. :) Saukot ovat silti meidän poikien lemppareita edelleen. :D

    VastaaPoista
  3. Mekin käytiin maanantaina ekaa kertaa Ähtärissä. Tosi kaunis luonto siellä ympärillä, mutta hotelli Mesikämmen oli pikkuinen pettymys, muuten kyllä tykättiin kovasti.

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!