23.8.2015

MONKEYS JA LILLA COMPANYN SYNTTÄRIT

Jos jokin suosikkikuosi Mini Rodinin uudesta mallistosta pitäisi valita, olisi se ehdottomasti tämä apinaprintti. Aatun paita täällä vilahtikin jo aikaisemmin, mutta tässä vielä kuvia myös Eevin mekosta samassa kuosissa. Molemmat ovat kivaa joustavaa materiaalia ja ainakin meillä muutamien pesujen jälkeen pysyneet ihan hyvässä kunnossa, haituvaa ei ole noihin ilmestynyt.

Kummankin lapsen apinat olemme saaneet Lilla Companysta ja nytpä vinkkaankin, että tänään on Lillan 4v synttärit ja sen kunniaksi koko valikoima -20% alennuksella poisluien molon uudet topat. Ale koskee siis myös jo alennettuja tuotteita!

Alennuksen saa koodilla LILLA4 ja se on voimassa vain tämän päivän ajan! Kurkkaa valikoima täältä. Kohta sitten ilmestyykin jo Rodinin toinen drop missä esimerkiksi ihana riikinkukkokuosi!
6 kommenttia:

 1. Kauniita asuja mutta mun neiti 7v ei suostu tuota mekkoa laittaan päälleen:(....hänen mielestään poikien kuosi...harmi näin äidin näkökulmasta. Hienoa jos sun tyttö suostuu käyttämään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä enemmän ehkä nykyään on jotain täväkempiä juttuja kuin hempeää prinsessatyyliä..tosin juhlissa ja joskus muulloinkin sitäkin kyllä löytyy!

   Poista
 2. meillä ei neiti myöskään käyttäis kyl rodinin vaatteita, pitää olla niin tyttömäistä

  VastaaPoista
 3. Olisipa kiva asu meidän nuorimmaiselle tytölle <3

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!