11.10.2015

TOP MODEL SYNTTÄRIT

Tässäpä kuvapläjäys nyt niistä Eevin kaverisynttäreistä, jotka pidettiin vähän Top Model teemalla. Noita Top Model koristeita tai muutakaan rekvisiittaa en löytänyt, joten koristelupuolella mentiin mustalla, valkoisella ja pinkillä.Leivoimme juhliin lasten kanssa näitä kinuskikissan ohjeella tehtyjä Nutella muffinsseja. Oli muuten hyviä, kannattaa ehdottomasti kokeilla!
Lisäksi Eevin kanssa tehtiin suklaapoppareita. Nuo ovat helppoja tehdä, tavalliset popparit levitetään pellille leivinpaperinpäälle ja sekaan sitten vaan sekoitetaan sulatettu suklaa. Itse käytin valkosuklaata, jonka värjäsin elintarvikevärillä vaaleanpunaiseksi. Lopuksi laitetaan esim jääkaappiin jämettymään ja sitten vaan murennetaan kulhoon ja tarjolle!Lähtiessä vieraat saivat teemaväreihin mätsäävät tikkarit :) Asuna Eevillä oli juhlissa tämä ihana viime vuoden musta Pompin tyllimekko.Tänäkin vuonna mentiin jätskibaarilla ja pöydässä oli pursotettavaa kermavaahtoa (todellinen hitti taas!), strösseleitä, karkkeja, vaahtiksia ja erilaisia jätskikastikkeita. Lisäksi suolaisena noita juustotikkuja.Ohjelmassa meillä oli aasinhäntää, lisäksi kaikki saivat Top Model vihkosta sivuja, joita saivat koristella haluamallaan tavalla. Sivut kerättiin lopuksi yhteen ja niistä tehtiin kirja. Sitten lopuksi laitettiin Top Model tatskat niille, jotka sellaisen halusivat.


Jätskibaari oli suosittu ja muffinsseja ei kovin montaa mennyt. Aasinhäntäpelin tilasin tänä vuonna valmiina ja siinä oli tuollainen aasin kuva ja sitten tarroina nuo hännät. Singstaria ei ihan ehdittykään laulaa, ensi vuonna sitten!
Hauskat kemut oli ja vauhtia sekä ääntä piisasi 13 tytön kanssa! Tällä viikolla sitten järkkäillään vielä juhlat sukulaisille, pää lyö ihan tyhjää tarjottavien kanssa, mutta eiköhän me jotain keksitä.

12 kommenttia:

 1. Voi miten kiva synttärit olet järjestänyt ja Eevi on niin kaunis mekossaan :)

  VastaaPoista
 2. Olipa hauskaa lukea tätä koska meillä oli kanssa eilen pojan synttärit ja ihan samis tarjoilut :) kinuskikissan popcornmuffarit,jätskibaari noine suklaatikukuineen, strösseleineen sun muut härpäkkeineen, ja karkkikulhot, sekä just noi tikkarit, poppareitakin olis ollu kulhoissa, mut poltin ne mämmikoiurana pohjaan eli se oli ainoo ero meillä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska sattuma! Lapsille kyllä uppoaa toi jätskibaari aina!

   Poista
 3. Niin ja se vielä että tuli ihan sama lopputulos kivaa oli, hyvät kemut ja toisaan noita muffinseja ei montaa mennyt, vaikka hyviä ja houkuttelevan näköisiä olikin :)

  VastaaPoista
 4. Onnea Eeville vielä tätäkin kautta! :) Ihana kattaus! Pitäisi kans alkaa varman suunnittelemaan 2v. pippaloita pian. :)
  Ps. toi mun blogilinkki on outo, jaksatko korjata? :)

  VastaaPoista
 5. Hienot juhlat! Paljon onnea Eeville ♡

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!