11.11.2015

KOUKUSSA

Minulla on paha tapa koukuttua tv-sarjoihin ja näin on päässyt käymään myös Yle:n kotimaisen sarjan kanssa. Nimikin on osuvasti "Koukussa".

Sarjasta sanotaan näin: Oletko koskaan rakastunut väärään ihmiseen? Voiko riippuvuuksista päästä eroon? Mitä tapahtuu, jos tarkimmin varjellut salaisuutesi tulevat ilmi? Näitä kysymyksiä käsittelee tummasävyinen uutuussarja Koukussa, joka nähdään Kakkosella keskiviikkoisin 4. marraskuuta alkaen klo 21. Kaikki kymmenen jaksoa ovat katsottavana Areenassa heti ensimmäisen osan esityspäivästä lähtien.

Sarjan päähenkilöitä ovat rikostutkija Oskari (Tommi Eronen) ja hänen ensirakkautensa, huumetuomiota ulkomailla pakoillut Krista (Matleena Kuusniemi). Tarinan alussa Suomeen palaavan Kristan haaveet tavallisesta elämästä saavat jäädä, kun hän ryhtyy Oskarin tietolähteeksi paikallisessa alamaailmassa.

Sarja kertoo siis huumepoliisista, hänen entisesta narkkinaisystävästä ja huumemaailmasta. Samalla myös vanhasta rakkaudesta, uudesta rakkaudesta ja valinnoista. Jaksoja on "onneksi" vain kymmenen niin en kovin kauan ole liimautuneena koneen ääreen. Nyt onkin enää kolme vikaa jaksoa katsottavana, nämö löytyvätkin kaikki tuolta areenasta jo. Varoituksen sana, ihan yhtä ei vaan voi katsoa.

Oletteko tsekanneet? Mitä tykkäsitte?3 kommenttia:

  1. Sulle on käynyt samalla tavalla kuin mulle! :) Mulla vielä pari jaksoa jäljellä. Vähän siinä on uskottavuusongelmia tarinan kannalta, mutta ne antaa koukuttavuuden vuoksi anteeksi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Haluan myös koukkuun! En ollut kuullutkaan tästä aiemmin. Kivaa kun on jotain hyvää ohjelmaa tiedossa :)

    VastaaPoista
  3. Itselleni kävi niin, että tuli katsottua yleareenasta muutamassa illassa kaikki jaksot. oli kyllä hyvä :)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!