1.12.2015

BLING BLING JA KAUNIS KLASSIKKOTUOLI

Pikkujouluaikaa kun elellään niin ajattelin, että nyt olisi hyvä sauma postailla myös tästä minun bling bling jakustani. Kuviin tuli samalla tuo meidän kaunis klassikkotuoli eli Knollin Bertoia diamond chair. Tuoli on meillä ollut jo puolisen vuotta ja aikanaan tilasin sen alella Connox.de kaupasta saksasta. Connoxin kanssa olen vuosien saatossa tehnyt useampaan otteeseen yhteistyötä ja sain tilata tuolin aikanaan mukavalla alella, joten pakkohan se oli tarttua tilaisuuteen. Tästä olen nimittäin haaveillut jo melko kauan! Seuraavaan kotiin haaveena olisi saman suunnittelijan baarijakkarat!


No, mutta takaisin bling blingiin. Kuvissa on siis House of Brandonilta saadulla lahjakortilla tilattu Espritin paljettijakku, jossa on muutes tosi mukava trikoovuori!

En ehkä muuten ole kyllä yhtään bling bling, mutta illanviettoihin on ihan kiva joskus pukea vähän säihkettä. Samalla tilasin nuo kuvissa näkyvät Noisy Mayn biker housut, jotka ovat aikalailla samantyylistä matskua kuin nämä yhdet suosikkihousuni. Nuo vilan vastaavat ovat useamman kerran blogissakin näkyneet ja niistä olette myös monesti kyselleet. Niistä on myös toinen malli, joka löytyy täältä.

Tosiaan näyttävät jalassa ihan nahkahousuilta, mutta ovat oikeasti tosi mukavaa ja joustavaa materiaalia eikä mitään keinonahkaa mikä hiostaisi. Suosittelen, nämä kuvissa näkyvät Noisy mayn bikerit ovat siis vähän vastaavat ja Noisy Maylta löytyy alesta simppelimmät samalla matskulla täältä.
Nämä "asukuvat" sitten ovat vähän tällaisia, koska naamaani en kehdannut kameralle näyttää. Olin nimittäin viisaudenhampaan poistossa ja koko toinen poskeni oli viikon verran turvoksissa ja ihan mustelmilla. Tässä kuitenkin muutama räpsy, joista toivottavasti saa vähän käsitystä miltä jakku näyttää päällä ja miten kivat nuo housut ovat! Mitä tykkäätte paljeteista ja bikereista?
Postaus sisältää mainoslinkin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina!