5.12.2015

IHON ALLA

Viime aikoina on tullut paljon hvyiä kotimaisia sarjoja ja ajattelinkin vinkata yhdestä sellaisesta mihin olen yllättäen jäänyt koukkuun. Kyseessä on nelosella pian starttaava uutuussarja ihon alla. Sarjan voi katsoa tosiaan kokonaisuudessaan jo nelosen ruutu+ palvelusta ja sieltä minäkin olen sitä jo katsellut, vielä muutama jakso olisi jäljellä!

Sarjasta kerrotaan nelosen sivuilla näin:
"Moderniin tutkimussairaalaan sijoittuvan kotimaisen draamasarjan pääosassa nähdään lääkäriksi opiskeleva sairaanhoitaja Sofia Sivenius (Elena Leeve). Sarjan tapahtumat saavat alkunsa Sofian todistamasta auto-onnettomuudesta, jonka uhriksi joutuu nuori mies Henri Vaartama (Willehard Korander). Kun Henri kuljetetaan ensiapupoliklinikan sijasta hoitoon Sofian isän, Hannu Siveniuksen (Taneli Mäkelä) johtamaan tutkimussairaalaan, Sofian epäilykset heräävät, ja hän ryhtyy tutkimaan sairaalan sekä isänsä toimia. Jännittävässä sarjassa pureudutaan muun muassa lääketieteen kehitykseen liittyviin eettisiin kysymyksiin. Sarjan muissa rooleissa nähdään Kristiina Halttu, Laura Malmivaara, Ilkka Villi ja Tobias Zilliacus."

Sarja tempaa kyllä mukaansa heti ensimmäisestä jaksosta lähtien ja aihepiiri on varsin mielenkiintoinen. Sarjaa katsoessa tulee pohtineeksi kuinka paljon sitä olisi itse valmis tekemään rakkaansa puolesta. Jos ainoa keino pelastaa oma lapsi, olisi tehdä jotain laitonta...

Myös sarjan aihepiiri itsessään on varsin mielenkiintoinen. Siellä käsitellään kantasolututkimusta, genetiikkaa, kloonausta ja paljon muuta itselle tuntematonta. Suosittelen tsekkaamaan ja jos olet malttamaton niin alla vielä tutustumistarjous ruutu+ palveluun, missä voi katsoa kuukauden ajan tuolta ilmaiseksi ohjelmia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina!