13.1.2016

-18 ASTETTA

Kävimme viime viikolla useampaan otteeseen seikkailemassa järvenjäällä ja mukana oli myöhemmillä kerroilla myös luistimet. Jäälle olikin tehty kiva rata niin aikuisille kuin lapsillekin ja ihana auringonpaiste houkutteli kyllä monia ulkoilemaan!

Punaisia poskia käytiin hakemassa -18 asteen kirpsakassa pakkassäässä. Ihme kyllä tuo ei edes tuntunut pahalta, sillä ulkona ei tuullut yhtään. Nyt taas reilun -10 asteen pakkanen, tuuli ja lumimyräkkä meni ihan luihin ja ytimiin asti ja tuntui paljon pahemmalta kuin ne paukkupakkaset.

Pakkaseen olimme kyllä varustautuneet hyvin, kaikilla villaa alla, uggit jalassa ja muutenkin lämmintä toppaa päällä. Lapsilla näkyy kuvissa nuo nätit Racoonin tämän talven toppavaatteet, mitkä olemme saaneet jo alkutalvesta Lasten Taikamaasta. Siellä ne onkin nyt tosi hyvässä -40% talvialessa, kannattaa kurkata!

Tässä vähän kuvasaldoa jäältä!


6 kommenttia:

 1. Ihania talvisia kuvia! Ensiksi oli pakkasta kunnolla ja nyt saatiin luntakin, talvi tuli oikein kerralla ;)

  VastaaPoista
 2. Täysin ohi sun postauksen aiheen, mutta olit joskus aijemmin jättänyt blogiini kommentin, jonka huomasin vasta nyt! Mutta hyvä kun huomasin, tää sun blogi on aivan mahtava ja niin inspiroiva. <3

  VastaaPoista
 3. Onko noi uggit oikeesti hyvät jalassa, vai "lonksuuko" nekin? Mulla on vastaavanlaiset love from australia merkkiset ja niillä on huono kävellä kun kantapää nousee koko ajan. En oo lapsillekaan uskaltanut tilata noita, jos ne on samanlaiset. Pitäs päästä johonki testaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän noi mitkään kävelykengät ole ja varsinkin nuo tavalliset on aika löysät varrestakin. Mulla on sellaiset nahkaiset mitkä on sitten kyllä jo tosi tukevat. Nää ei meillä kyllä hölsky mitenkään, kannattaa ottaa tarpeeksi nafti koko ettei liian isoja, näissä on reilut sisämitat!

   Poista

Kommentit piristävät aina!