20.1.2016

KEITTIÖN MATTO

 Löysin alesta keittiöön tuollaisen kiva mustavalkoisen maton, mikä ei todellakaan ollut hinnalla pilattu. Matto on puuvillaa ja helppo pestäkin, joten soveltuu hyvin juuri keittiöön. Aikaisemmin meillä ei mattoa ole tuossa ollutkaan ja yleisilme keittiöllä on ollut aika valkoinen. Tuo musta matto tuo mielestäni kivasti vähän kontrastia noihin valkoisiin tasoihin ja kaapinoviin.

Matto maksoi vain 19 euroa ja löytyi Keskiseltä. Kurkatkaahan siis mattopuoli jos siellä käytte ostoksilla!

Ai juu ja tuohon Elloksen tarjouskoodiin liittyen mistä postasinkin jo aikaisemmin. Huomasin, että se kävikin laajempaan valikoimaan kuin mitä aluksi luulin ja käy siis kaikkiin tämän kategorian tuotteisiin poislukien %-merkityt tuotteet ja huonekalut. Tuolla on tosiaankin aika huimat alet, sillä monet tuotteet on jo puoleen hintaan alessa ja koodilla 335406 saa noista alehinnoista vielä puolet pois. Täällä jo kirjoittelinkin mitä omia suosikkeja poimin mm merinovillatakit 20 eurolla ja nahkanilkkureita 35 eurolla.

Huomasittehan myös hyvän lastenkenkätarjouksen, täällä kaikki converset puoleen hintaan!

* sis mainoslinkkejä

6 kommenttia:

 1. Tosi nätti matto! Minä olen aivan hulluna puuvillamattoihin niiden helppokäyttöisyyden takia. Ja ne on normaalihintaisinakin ihan kohtuubudjetilla hommattavissa, alesta puhumattakaan. Kaunis keittiö teillä muutenkin, niin tyylikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä, meillä on kanssa useammassa huoneessa! Ja kiitos!

   Poista
 2. Kivan näköinen ja ihana keittiö ❤️ Mukavaa pakkaspäivää ❤️

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!