24.1.2016

TUULITURKKI

Yksi suosikkilastenvaatemerkeistäni on tällä hetkellä kotimainen Vimma ja myös Eevi tykkää kovasti heidän vaatteistaan. Lettejä meiltä löytyykin useammasta väristä, mutta myös tämä tuuliturkki on aivan ihana kuosi!

Odotan innolla mitä kivaa on tulossa kevääksi, sivuilla ainakin luvataan uutuuksia piakkoin saapuvaksi! Tätä tuuliturkkia löytyy muutes myös neonvihreänä, sekin oli mielestäni nätti!

Toinen kotimainen merkki, jonka kevätmallistoa odotan on papu. Heittämällä kyllä parhaimman laatuisia vaatteita mitä meidän lapsilla on ollut. Trikoo on tosi napakkaa ja pitää värinsä hyvin ja plussaa näissä on vaatteiden pitkäikäisyys, monissa kun on käännettävät resorit!

Mitäs te tykkäätte vimmasta ja papusta?

Vinkkaan vielä, että babyshopista saa nyt vielä -15% lisäalen kaikista aleteuotteista koodilla sale15. Tuollahan on jo esimerkiksi kaikki converset -50% alessa valmiiksi! Kaikki aletuotteet löytyy täältä

Elloksen ale muuttui hieman ja nyt sieltä saa -25% lisäalen koodilla 335702 ja tällä kertaa koodi käy myös noihin designer tuottteisiin esim adidas ym! Merkkituoteale löytyy täältä ja kaikki aletuotteet täältä. Alennus näkyy vasta kassale siirryttäessä, ei siis heti ostoskorissa vaikka koodin lisääkin. Ja alen saa vaikka tuotteissa lukee " ei voi yhdistää muihin alennuksiin". Ei koske kuitenkaan huonekaluja eikä elektroniikkaa. Koodi voimassa enää tänään!!

Koodilla 335406 saa edelleen -50% alehinnoista pois, mutta se ei koske noita designer merkkejä. Voimassa tämäkin vain tänään enää.

*sis mainoslinkin

10 kommenttia:

 1. Tykkään hurjasti sun blogista, mutta valitettavan usein se jää lukematta kun kuvat kestää latautua tosi kauan. Pelkkää tekstiäkään ei viitsi lukea, kun siinä usein viitataan kuviin. En tiedä onko muilla tätä ongelmaa, mutta mulla sitä ei ole ainakaan muiden seuraamieni blogien osalta. voi tietysti olla, että jostain syystä tämä vain mulla, mutta laitoin kuitenkin palautteen, kun ajattelin että sun hyvä tietää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitos kun jätit palautetta. Itselläni sivut toimivat ihan hyvin ja kuvat latautuvat nopeasti. Pienennän aina tuota kuvakokoakin ennen kuin lisään ne tänne. Voi hitsi, mikähän ongelma siellä nyt on, toivottavasti olisi väliaikaista. Käytätkö muutes mitä selainta? Itselläni nimittäin internet explorer tökkii monia sivuja lukiessa, mutta firefox ei.

   Poista
 2. Mulla on ollut sama ongelma aina, ja siksi nämä sivut jäävät usein lukematta.

  VastaaPoista
 3. Luen blogeja aina puhelimella ja selaimena on safari. Tämä ongelma on kyllä ollut jo pitkään, joten ei ole väliaikaista. Se itseäkin ihmetyttää, miksi muiden blogeja lukiessa tällaista kuvien latautumisongelmaa ei ole. T. Anne, ensimmäisen palautteen jättäjä :)

  VastaaPoista
 4. Hei, luen koneella ja mulla IE. Latautuminen on aina ollut hidasta. Katson nettitv:tä välillä samaan aikaan ja koko tv pysähtyy kun avaan tämän blogin. Minkään muun blogin kanssa ongelmaa ei ole. Pia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Koitin nyt vähän parannella tuota nopeutta. Olisi kiva jos viitsisit testata auttoiko yhtään asiaa. kiitos jo etukäteen <3

   Poista
 5. Minäkään en voi kännykällä lukea. Tai antaa lukea vähän matkaa, sitten alkaa jumia ja lopulta palaa netistä pois koko puhelin. Muissa blogeissa ei tapahdu vastaavaa, ainoastaan erään uutissivuston kohdalla tekee samaa.

  Terkuin Anu

  VastaaPoista
 6. Mulla sama ja luen myös Safarilla. Muissa blogeissa ei vastaavaa.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kommenteistanne! Koitan viikonloppuna selvitellä mistä tuo voisi johtua! Toivottavasti saisin sivut toimimaan nopeammin!

  VastaaPoista
 8. Tein nyt vähän muutoksia alustaan, olisi ihanaa jos viitsisitte kommentoida oliko mitään apua! Kiitos kovasti!

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!