24.2.2016

HEI HEI KOTI!

Nyt alkaa olla viimeiset hetket käsillä täällä meidän nykyisessä kodissa. Enää kaksi päivää ja kannamme tavarat uuteen, väliaikaiseen asuntoon. Koko kuukausi on mennyt niin yhdessä hujauksessa, etten ole oikein ehtinyt tekemään vielä surutyötä. Tässä kodissa on kuitenkin meille niin paljon rakkaita muistoja, että väkisinkin meinaa tulla vähän tippa linssiin.

Nyt kun koko omaisuus on pakattu laatikoihin, näyttää täällä niin kovin tyhjältä. Tämä on ollut meidän rakas kotimme reilun 8 vuoden ajan ja paljon on ehtinyt tapahtua siinä ajassa. Tämä on molempien lasten ensimmäinen koti ja heillekin tämä koko muuttojuttu on iso asia. Olemme remontoineet tämän omin kätösin lattiasta kattoon saakka ja paljon on tunteja kulunut maalipensselin varressa. Nyt kuitenkin odottaa uudet kuviot ja surutyön ohella olen toki todella innostunut alkavasta raksaprojektista.

Näihin kuviin ja tunnelmiin sanotaankin nyt heipat vanhalle kodille ja palailen linjoille sitten jahka pääsemme asettumaan uuteen asuntoon!

7 kommenttia:

 1. Kaunista <3 Tsemppiä muuttoon ja rakentamiseen!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä muuttoon. Omasta kodista luopuminen on aina hankalaa ja haikeaa, muttauusi ihana projekti tuo paljon mukanaan <3 Teillä on kyllä ollut niin kaunista <3

  VastaaPoista
 3. Tiedän tunteen. Mekin myimme jokin aika sitten ensimmäisen omakotitalomme. Mutta uusia unelmia päin ollaan menty. Itse joskus tulevaisuudessa tahtoisin vaalean hirsitalon. Olisi terve sisäilma taatusti. Tuleeko teidän tulevasta talosta hirsinen?

  Terv.AnuH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä lämpimästi suositella hirsitaloa, täällä on ollut ihana asua. Meille tulee nyt ihan tavallinen puutalo tästä uudesta kodista.

   Poista
 4. Moikka! Eksyin sun blogiin facebookista ja sulla on aivan älyttömän kiva blogi, taidankin jäädä lukijaksi :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!