11.2.2016

KELTAINEN KEVÄTTAKKI

KappAhliin oli tullut tällaisia kivoja keltaisia kevättakkeja ja kävin Aatulle sieltä ostamassa tämän kun satuttiin juuri olemaan Seinäjoen suunnilla. Näitä oli nettikaupassakin hetken, mutta taisivat kadota aika nopsaan ja ilmeisesti myös liikkeistä näitä on myyty tiuhaan tahtiin. EDIT: nyt on taas netissä täällä paljon kokoja!


Tämä on mielestäni kiva korvaaja esimerkiksi Mini Rodinin pico takille ja hintaakin on yli puolet vähemmän. Picoissa tahtoo ainakin meillä olla ogelmana ne tuplakoot. En ole nyt yhtään sovitellut viime vuotisia, mutta Aatulla on ollut se 104/110 koko jo aika kauan käytössä ja hihat varmaan ovat ne mistä ekana jää pieneksi. Sitten se seuraava 116/122 koko taas menee vielä just ja just Eevillekin, etenkin leveys ja helman pituus on siinä aika iso eli ei varmaan Aatulla pysty sitä kokoa vielä käyttämään.


Tämä KappAhlin takki vaikutti omaan silmääni vähän niukahkolta mitoitukselta ja otinkin siitä Aatulle 116 koon. En ole sovittanut vielä, että miten nappiin meni tuo kokovalinta. Malli on kivan kapea! Väri ei ole kirkas keltainen vaan tuollainen vähän murrettu, tykkään tästä kyllä enemmän kuin semmoisesta räikeän keltaisesta. Näihin kuviin kaivoin viime vuotiset kengät ja asusteet. Täytyisi urakoida komoerosta kaikki viime kevään ja syksyn jutut läpi ja testata mahtuuko niistä enää mikään lapsille...

Ekoissa takki on yhdistettu mustan kanssa ja toisissa tummansinisen kanssa. Tämähän toki sopii melkein minkä värin kanssa vaan! Normaalihinta takilla oli 39,90e ja itselleni tuli ainakin eilen puhelimeen viesti, millä sai yhdestä tuotteesta -25% alen eli hintaa tälle jäi sitten 30 euroa.

 takki KappAhl // asusteet Tinycottons // kengät Hummel // farkut i dig denim


 Takki KappAhl // asusteet Tinycottons // kengät Bisgaard / sammarit Mini Rodini

6 kommenttia:

 1. Mä niin toivon, että mun äiti vielä tuon ehtisi metsästää Fionnille. Aivan ihana.

  VastaaPoista
 2. Onko tuossa vuorta ja onko napakkaa kangasta? Tosi kiva väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ohut liukas vuori. Enemmän kuoritakkimainen kuin pico. Lapuissa luki tuulenpitävä ja vettähylkivä.

   Poista
 3. Kiva takki.Onks noi pico takit miten leveitä,mul ei oo kokemusta picoista mut nyt haluisin sen vaaleanpunaisen meijän kohta 6v tytölle mut en tiedä mahtuuko,meijän prinsessa on pitkä ja pyöreä toisin ku isosiskonsa(9v)on lyhyt ja hoikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne picot mun mielestä aika leveitä. Varsinkin se jotenkin korostuu niissä isommissa takeissa ja meillä taas Eevi on ollut aina vähän hoikahko niin hänelle tuo picomalli ei oikein sovi tai sen pitää siis olla juuri sopva eikä saa olla yhtään kasvunvaraa.

   Poista

Kommentit piristävät aina!