KEVÄÄN HUIVEJA JA ARVONNAN VOITTAJA

21.3.2016

Tein tuossa tovi sitten yhden huivihankinnan kevääksi kun Balmuirilla oli naistenpäivänä kaikki tuotteet -20% alennuksella. Päädyin tilaamaan tämän Avignon huivin tuossa neutral grey melange sävyssä. Tämä osoittautuikin luonnossa vielä kauniimmaksi kuin kuvissa ja materiaali on mukavan ohutta villaa. Tämä väri oli minusta myös tosi nätti, tuollainen vähän denim tyylinen harmaa. Näitä löytyy useammassa sävyssä mm kaunis beigekin!Tämän nougat värisen Lombardia huivin olen saanut jo jokin aika sitten Balmuirilta, mutta vielä en ole ehtinyt sitä korkata käyttöön. Tämä on myös todella nätti sävy ja sopii hyvin yhteen monen asun kanssa. Lombardia huiveihin on tullut myös uusia kauniita värejä kevääksi!Muutama vinkki mitkä poimin sähköpostista eli Finnish Design Shopilla on nyt kaikki varastosta löytyvät tuotteet -10% alessa koodilla SPRING10
Koodi on voimassa 22.3.2016 saakka ja kauppaan pääset tästä.


Babyshopista saa nyt kaikki kevään ulkovaatteet -15% alennuksella, aletuotteet löytyvät täältä eikä tuohon aleen tarvitse koodia. Myös kaikki kevään kengät ovat -10% alessa ja alen saa koodilla: kengät10. Kevätkengät löytyvät täältä.Arvoin tuossa viikonlopun aikana McDonald lahjakorttiarvonnan voittajan ja arpaonni suosi seuraavaa kommenttia:

Varmasti voisi viettää useammin lastenpäiviä! Jos lapsilta kysyy, mitä haluavat tehdä, se on usemmiten rauhallisia leikkihetkiä. Siis semmoisia mihin äitikin osallistuu :) Elokuvaillat ja kylpyyn meno ovat myös mieluisia!
T. Niina
Lumia85@luukku.com

Välitän voittajan sähköpostiosoitteen eteenpäin ja sinuun ollaan sitten Indiedaysilta yhteydessä!

* postaus sisältää mainoslinkin

1 kommentti

  1. Huomenta!
    Onpas kivoja kollaaseja. Sinulla on valtaasti ihania laukkuja. Olisiko joskus mahdollista, että kertoisit niistä enemmän. Mitkä laukut ovat suosikkejasi jne.
    Aurinkoista maaliskuuta, Tiina

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!

Latest Instagrams

© sliik. Design by FCD.