8.3.2016

PAREMPIA AAMUJA?

 Yhteistyössä God Morgen
Miten saada päivä parhaiten käyntiin? Miksi aamuisin ollaan usein huonolla tuulella? Itsellä ainakin kiire ja väsy ovat ne syyt, jolloin monet aamut tuntuvat olevan ankeita. Nyt viime viikon lomalla kun saimme nukkua pitkään, syödä rauhassa hyvä aamupala ja aloittaa päivä rauhallisemmin, oli fiilis aamusta saakka aivan eri. Pitäisi itse ainakin satsata siihen, että nukun enemmän ja siihen, että heräisin aikaisemmin ( ei torkutusta!). Aamupalakin on usein vähän olematon. Pommiin nukkuminen pilaa totaalisesti koko päivän, aamuilla on vain suuri merkitys vaikkei sitä aina osaa ajatellakaan. Olisi ihana ehtiä käydä lenkillä jo aamulla ennen töihin menoa. Se taas vaatisi sitä, että menen nukkumaan aikaisemmin ja herään aikaisemmin. Ehkäpä siinä uusi tavoite!
God Morgen aloittaakin tehtävänsä parantaakseen Pohjoismaiden asukkaiden aamuista mielialaa. Useat tutkimukset osoittavat Pohjoismaiden asukkaiden kuuluvan maailman onnellismpiin ihmisiin. Tämä ei kuitenkaan koske aamuja: joka kolmas pohjoismaalainen kertoo aloittavansa aamunsa huonolla tuulella.

 
Hyvä aamu asettaa puitteet hyvälle päivälle, hyvälle viikolle – ja viime kädessä paremmalle, terveemmälle ja onnellisemmalle elämälle. Hyvästä aamusta seuraava positiivinen mieliala heijastuu samalla myös ympäristöön. Oikeanlaisella alulla päivälle on siis suuri vaikutus sekä henkilökohtaiseen hyvinvointiimme että toimintaamme yhdessä.
Vaikka Pohjoismaiden asukkaat on useaan otteeseen kruunattu joukoksi maailman onnellisimpia ihmisiä, aamuinen mieliala vaikuttaa laahaavan perässä. Miltei puolet pohjoismaalaisista (49,3%) ei pidä itseään aamuihmisinä, kun taas kolmasosa (32%) aloittaa arkipäivänsä huonolla tuulella.
Rynkeby God Morgen on ottanut tehtäväkseen parantaa Pohjoismaiden asukkaiden aamuista mielialaa - ja inspiroida parempia aamuja uusien oivallusten, mielialamittausten ja motivaation avulla. 

 
Käynnistämme kunnianhimoisen kampanjan tavoitteenamme parantaa pohjoismaista mielialaa aamuisin. Keräämme kokemusta siitä, mikä tekee aamuistamme hyviä: aina aamuvinkeistä tutkimuksiimme aamurutiineista kauttaaltaan Pohjoismaissa. Osana kampanjaa olemme tehneet aamuisia mielialalamittauksia kahdelle pohjoismaalaiselle kaukana talviaamujen synkkyydestä”, kertoo Lone Brandt, Global Marketing Manager Rynkeby Foodsilla.
Hän jatkaa:
Testit osoittavat että aktiivisuus, henkinen hyvinvointi, hyvä aamiainen, hyvät aamurutiinit ja hyvä seura voivat auttaa saavuttamaan hyvinvointia ja henkistä pääomaa aamuisin. Muiden seura osoittautui olevan hyvinvoinnin kannalta erityisen merkittävää. Toivomme tämän inspiroivan ihmisiä tekemään aamuistaan hieman parempia.”
Inspiroidu paremmista aamuista osoitteessa: http://godmorgen.com/fi
Alla vielä video tutkimuksesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina!