8.4.2016

KAUNISTA KYLPPÄRIIN

Kävin koneelta kuvia läpi ja bongasin muutamat jutut, mistä en ollutkaan vielä ehtinyt postailla. Jo tänne uuteen asuntoon muutettaessa hankin tuonne kylppäriin nämä kauniit Menun kylpuhuonesarjan tuotteet. Nämä tilasin Connox.de kaupasta samalla kun ne pöydän jalat ja muutakin ja hinnassa oli kyllä eroa Suomen hintoihin.


Mietin jonkin aikaa mustan ja valkoisen välillä, mutta lopulta päädyin tilaamaan nämä valkoiset. Näissä on mielestäni kauniin yksinkertainen muotoilu ja toiminnallisuuteen on panostettu hyvin. Roskiksen kansi ei kolahda alas vaan painuu hiljalleen ja sisäosa on irroitettava. Hammasharjakupissa on myös irroitettava sisäosa mikä on helppo pestä ja sisällä on myös ritilä, joten vesi ei jää sinne hammasharjojen kanssa lillumaan.

Vessaharjaan voi vaihtaa tuon harjaosan ja siinä on myös irroitettava sisusta, mikä helpottaa puhtaanapitoa. Saippuapullo toimii painamalla tuosta isosta metallikannesta ja saippua tulee tuolta nokasta. Tuossa pikkuisessa purkissa voi säilyttää esimerkiksi tops-puikkoja ja kannen sisäpuolella on peili!

Nyt meillä on ollut käytössä nämä Humble Brushin kauniit ja ympäristöystävälliset hammasharjat. Jokaiselle eri värinen niin ei mene sekaisin. Värejä löytyy vaikka kuinka monta ja kaikissa harjoissa on biohajoava bambuvarsi ja pakkaus on tehty kierrätysmateriaaleista.
 Nyt viikonlopun viettoon, viettäkää mukava sellainen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina!