4.4.2016

KIITOS ÄITI

Olen mukana Indiedaysin ja Vaasanin Sano se leivällä kampanjassa. Kyseisessä kamppiksessa oli tarkoitus kertoa tunteista leivän muodossa. Pienillä teoilla voi piristää omaa ja läheistensä arkea ja tuoda jokaiseen päivään hippunen taikaa. Päivittäin eteemme tulee hetkiä, jolloin voimme valita, millaisen arjen itsellemme luomme.

Kampanjan tiimoilta teimme lasten kanssa hauskoja leipiä, mistä lisää vielä myöhemmin. Itse tähän ensimmäiseen postaukseen valitsin kuitenkin teemaksi kiitoksen ja ison kiitoksen haluaisin lähettää omalle äidilleni. Hän on ollut meidän korvaamattomana apuna paljon niin lastenhoidossa kuin muutenkin. Muutostamme emme olisi selvinneet varmasti kunnialla ilman hänen apuaan. Vaikka äiti asuukin kaukana, soittelemme monta kertaa viikossa ja aika usein hän ajelee tänne meidän luokse viikonloppua viettämään. Äidille voi aina soittaa asiasta kuin asiasta ja hän onkin yleensä ensimmäinen kenelle kerron niin iloiset kuin surullisemmatkin uutiset.

Kiitos äiti kaikesta <3 3="" br="">Kamppiksen tiimoilta tein Vaasan TaikaRuis paahtoleivästä herkulliset toastit. Näissä on välissä mm kinkkua ja sulatejuustoa ja lisäksi hieman mausteita. Tällaiset toastit on tosi helppoja tehdä ja hauska lisä näihin on sisään paistettu kananmuna. Ruispaahtoleivät ovat meillä tosi tykättyjä, sillä rakastetaan paahtoleipää ja leivänpaahdin on jokapäiväisessä käytössä. Nämä ovat vain terveellisempi vaihtoehto sille ihan vaalealle paahtikselle!

Sydäntoastien ohje on helppo!
Ota kaksi leipää ja täytä ne haluamillasi täytteillä. Laita leivät yhteen ja voitele kerrosleivän alapuoli. Paista leipä toistelta puolelta rapeaksi pannulla ja nosta lautasen päälle. Voitele toinen puoli kerrosleivästä ja tee siihen sydänmuotilla kuvio. Nosta leipä takaisin pannulle voideltu puoli alaspäin ja kaada kuvion sisälle raaka kananmuna. Laita paistinpannun päälle kansi niin kananmuna kypsyy nopeammin eikä leipä ehdi palaa. Vinkkinä, että kannattaa erotella kanamunasta valkuainen ja keltuainen ja laittaa vain vähän tuota valkuaista tuonne kuvion sisälle ja päälle kaataa keltuainen. Muuten kananmunaa tulee aika paljon ja se jää liian raa'aksi.Käykäähän osallistumassa myös kampanjan lukijakilpailuun instagramissa!
@Vaasan_leipomot arpoo Instagram-tilillään 2 voittajaa joka viikon perjantai, jotka palkitaan herkullisin eväskorein.

Osallistukaahan kilpailuun julkaisemalla omat leipäterveisenne Instagramissa hashtagein #sanoseleivällä #jyväntaikaa ja @vaasan_leipomot. Palkintona on siis eväskoreja (arvo n. 40e)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina!