24.5.2016

KALKKILAIVAN KAPTEENIN PINKIT SANDAALIT

Hah, oikein hävettää vetää shortsit jalkaan sillä olen todellakin talven jäljiltä melkoinen kalkkilaivan kapteeni enkä muutenkaan ehdi kesän aikana yleensä juuri ruskettua. Ulkomailla lomalla jonkin verran saattaa väriä pintaan tarttua, mutta kotimaassa ei taida koskaan olla sellaista luppoaikaa, että ehtisi edes aurinkoa rauhassa ottaa :D

Eipä se auringonpalvominen kovin terveellistä olekaan, mutta meillä mies ja lapset ovat taas sellaisia, että ensimmäisen aurinkoisen päivän jälkeen ovat jo ruskeampia kuin minä koko kesänä. Hmph!Ostin jo jokin aika sitten Ellokselta kesäläpsyiksi nämä Birkenstockin pinkit sandaalit. Vastaavat löysin viime vuonna alesta ihan superhalvalla ja nämä ovat tosi kivat jalassa. Nämä ovat edullisemmat kuin ne nahkaiset ja näissä siis plussaa, ettei haittaa vaikka kastuvatkin kun ovat muovia.


Tässäpä teille muutamat mahtavat peilikuvat old school blogger tyyliin! Näitä pinkkejä löytyy vielä hajakokoja täältä ja myös mustia, nahkaisia ja lapsillekin omia versioita!


 Nyt ulos nauttimaan auringosta, josko se edes vähän tarttuisi minuunkin!

 *sis mainoslinkin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina!