31.5.2016

KESÄ JA CROCSIT (-25% ALE KAIKESTA)

Varma kesän merkki on ainakin se, että Crocsit ilmestyvät eteiseen! Ja meillä ainakin lapsilla ne ovat usein ne kesän eniten käytetyt kengät. Saimme valita muutamat suosikit Crocsin tämän kesän mallistosta ja postauksen lopussa on teillekin -25% alekoodi kaikkiin crocsin normaalihintaisiin tuotteisiin.

Mitäs ne suosikit sitten olivat?


No Eevi tietysti valitsi itselleen nämä syötävän söpöt rusettisandaalit, jotka ovat muutes luonnossa vielä ihanemmat kuin kuvissa! Näistä löytyy kaksi eri värivaihtoehtoa, kurkatkaahan täältä.
Aatu taas päätyi näihin sinisiin Captain America sandaaleihin, joissa on muuten pimessä hohtava reuna!Itselleni valitsin nämä nätit kiilakorkosandaalit, jotka näkyivätkin niissä jumpsuit kuvissa jokin aika sitten. Nämä ovat myös tosi kivat jalassa!


Niin ja se alekoodi. Tämän viikon ajan saa kaikista normaalihintaisista tuotteista -25% alennuksen koodilla VIP25. Monia kivoja kesäkenkämalleja koko perheelle löytyy täältä.


*sis mainoslinkin

2 kommenttia:

  1. Onko noista tyttöjen kengistä isommat koot jo loppu vai meneekö Eeville vielä tuo isoin koko 30? Meillä tytöllä jo 34 jalka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu Eevillä on se 30/31 koko. Vastaa mun mielestä tuota 31 kokoa. Minijalka, Aatu saa kohta Eevin kengänkoossa kiinni :)

      Poista

Kommentit piristävät aina!