17.6.2016

KESÄTUKKA

Kävin tänään siellä parturissa ja niinhän siinä kävi, että lyhyen tukan kanssa sieltä ulos käveltiin. Kyselin teiltäkin vähän mielipidettä mitä tekisin hiusteni kanssa, ne kun kerrankin olivat yllättävän pitkäksi kasvaneet. Jotenkin lyhyessä tukassa tunnen itseni kotoisimmaksi ja sehän se tärkeintä on.

Tässä muutama kuva uudesta kesätukasta. Minulla oli tässä parin päivän vapaat ja eilen käytiin äitini ja lasten kanssa pyörähtämässä ideaparkissa ja samalla siellä FunPark sisähuvipuistossa. Se oli kyllä hauska paikka, täytyy mennä joskus uudestaankin! Melkein päsin Ideaparkista tyhjin käsin kotiin, mutta viimeisessä liikkeessä sitten kosahti ja ostin tuon farkkuliivin ja farkut. Nämä siis Guessilta, niiden farkut sovivat itselleni kyllä tosi hyvin!

Olen muutes nyt aktivoitunut snapchatissa ja sieltä jorinoitani voi tsekkailla tunnuksella:kmoblog
Siellä selviää mm. se mikä on mun viikonlopun kohokohta :D

Miltäs lyhyt malli näyttää teidän silmään?

10 kommenttia:

 1. Sopii kyllä täydellisesti! Itse harvoin olen leikannut tukkaa rohkeasti ja silloin kun leikkasin, tiesin, että en jaksa käydä parturissa niin usein, että uusi tyyli pysyisi :D Edellisiin postauksiin viitaten. Voisko Marimuksulle vinkata, että laittaisivat Marimekon tuotteista mittoja nettikauppaan. En uskalla itse ostaa ainakaan itselle Marimekkoa nettiputiikista, sillä minulla on marimekkoa koossa XS-L :D Sen verran mitoitukset vaihtelevat. Normikoko siis S.

  Terkuin AnuH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hei, laitanpa vinkkiä marimuksuun tuosta!

   Poista
 2. Hienot hiukset tuli, sopii sinulle hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Sopii sulle! Itsekin leikkasin viime keväänä lyhyen "poikatukan". Puolitoista viikkoa meni ja alkoi kaduttamaan. Nyt yritän kasvattaa. Onneksi hiukset kasvaa ja kampauksia voi aina vaihtaa.

  Hyvää kesää!

  Laura
  Villa Kesätuuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, toivottavasti mua ei ala kaduttamaan!No, onneksi tukka kasvaa nopeasti!

   Samoin sinne!

   Poista
 4. Tosi makea tukka! Itselläkin aina tasapainoilua poikatukan ja kasvattelun välillä..tällä erää menossa kasvatusvaihe kun haluaisin tehdä lettikampauksia. Mutta on se lyhyt vaan niin helppo, kesällä aivan ihana kun voi vaan tyyliin "pestä ja pitää".
  -Mariska-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I feel you! Mä oon tosin niin onneton laittamaan pidempää tukkaa, että sen vuoksi varmaan aina pätkäisen lopulta lyhyeksi.

   Poista
 5. Ihan huippuhienosti sopii tuollainen tukkamalli sinulle! Ihanan rennon näköinen! Ja silmälasit natsaa hyvin kokonaisuuteen.

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!