18.8.2016

BACK TO SCHOOL BEDDING

Kurkataas vaihteeksi vähän lastenhuoneeseen, missä käyttöön otettiin uudet Design Lettersin aakkospetivaatteet. Nämä sopivatkin oikein hyvin tähän koulunaloitus ajankohtaan ja ovat kauniit niin lasten kuin aikuistenkin sängyssä.

Petivaatteet saimme Babyshopista yhdessä tuon ihanan Lilys Island merkkisen maton kanssa. Sitä löytyy kahdessa eri värissä täältä. Meidän lastenhuone on tosi pieni, joten sinne on aika haastavaa löytää sopivan kokoista mattoa. Tämä mahtui juuri sopivasti tuohon kahden sängyn väliin!

Muuten lastenhuoneessa ei olekaan tapahtunut mitään kummempia muutoksia. Täällä ei juurikaan voi tavaroiden paikkoja vaihdella kun neliöitä on sen verran vähän ja tavaraa taas...liikaa. Joten kaikki mahtuvat juuri ja juuri noille paikoille missä ne nyt ovat.

Mun kesäloa alkaa häämöttää loppuaan ja ensi viikolla sitä pitäisi palata taas takaisin töihin. Jotenkin sitä ehti tottua tähän kotona olemiseen, oli vähän erilainen kesäloma kun emme lähteneet mihinkään reissuun. On tässä onneksi vielä muutama päivä lomaa jäljellä, koitetaan keksiä jotain kivaa puuhaa!

Nyt kuvien pariin!5 kommenttia:

 1. Nuo Luckyboysundayn pehmot on niin kivoja. Pienimmälle haluaisin sellaisen, mut oispa jossain alessa ;D Edellisen postauksen Milk CPH näyttää todella kivalta. Voiko tämän esittelijän kautta tilata vaikka ei Etelä-Pohjanmaalla asustelisikaan?

  Terkuin AnuH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! En ole kyllä malttanut ostaa kuin yhden kun ovat niin kalliita :(

   Juu Tiinan kautta voi tilata ihan mistä päin Suomea vaan!

   Poista
 2. Mistä ihmeestä olet hankkinut nuo mustavalkoiset maatuskat?! Aivan ihanat ja mustavalkoisia olen yrittänyt metsästää...

  Saara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on tuutilulla kaupasta, mutta loppu näköjään. Täältä löytyy http://www.miniones.fi/sketch-inc-maatuska-mustavalko-p-1224.html

   Poista
 3. Ompas ihanan viihtyisä ja leikkisä lastenhuone, hyviä vinkkejä kun omien lasten huoneet menossa remonttiin ;)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!