SYKSYN SÄVYJÄ: PUPUCARDIGAN

11.8.2016

Jatketaan vielä vähän Aatun syysvaatetuksella. Mini Rodinin uudesta dropista ostin Aatulle kaksi vaatetta: toteemitrikoopaidan ja tämän pupucardiganin. Aluksi vähän mietin tämän pupupaidan kanssa, että miten sopii vähän isommalle lapselle, mutta sehän näyttikin oikein kivalta!

Puput olivatkin ilmeisesti tämän dropin the juttu ja näyttävät olevan loppu lähes jokapaikasta. Aatulla on cardigan koossa 116/122 ja hän on noin 115 cm pitkä.


 liivi:Ticket Outdoor // cardigan: Mini Rodini // farkut: i dig denim // kengät: Hummel // pipo: Tiny Cottons
Puput, yes or no?

2 kommenttia

 1. Mun mielestä on kiva, että lapset saavat olla pitkään lapsia ja käyttää lapsekkaita kuoseja :) Mä en oo mikään Mini Rodini -fani, mutta tykästyin tuohon pupukuosiin ja koska kuopus tarvitsi kokohaalaria, niin sellaisen sitten tilasin vaaleansinipohjaisena pupuna. Sen verran myöhään olin kuitenkin asialla, että vain Ruotsista löytyi sopivaa. Tuo cardigan olis myös ollut tosi kiva, mutta sitä ei tainnut enää mistään löytyä. Milloin tuo Ticketin liivi on hankittu? Tosi kivannäköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Meillä siis poika ei halua liian söpöjä juttuja vaan supersankareita ja autoja. Toki itse ostaisin kaikkea söpöä.

   Tiksun liivi taitaa olla viime keväältä!

   Poista

Kommentit piristävät aina!

Latest Instagrams

© sliik. Design by FCD.