22.9.2016

HOVER HOUSUT TESTIIN

Kurkataan vielä hieman lasten tulevan talven varusteisiin. Toppatakit ja haalari onkin jo hankittuna lapsille, Eeville mahtui vielä viime vuotinen kukkatakki ja sitten jemmassa oli alesta ostettu Reiman musta untuvatakki. Aatulle jemmassa oli kuvissa näkyvä molo kidsin camokuosinen takki ja sitten on se musta altituden takki.

Babyshopista saimme lapsille vielä Molon Hover pro woven toppahousut, joiden pitäisi kestää superkovaa kulutustakin! Molo kidsin toppahousut meillä onkin ollut jo useampana vuonna, edellisinä vuosina meillä on lapsilla ollut korkeampi ja kapeampi play malli. Nekin olivat tosi hyvälaatuiset ja Eevin omat saikin jättää Aatulle jemmaan. Näiden Hover pro housujen materiaali vaikuttaa vähän samalta ja näissä onkin vahvempaa kangasta polvissa, lahkeiden alaosissa ja pepussa.Itse jotenkin kaipaan lasten toppahousuihin henkseleitä ja näissä ne onneksi tulevatkin mukana. Ainakin siis pienemmillä lapsilla kätevät, joskin kyllä minun omissakin toppahousuissa henkselit on. Näissä Hover housuissa plussaa on vahvan kankaan lisäksi nuo hyvät heijastimet, joita löytyy niin taskujen reunoilta kuin lahkeistakin. Lahkeessa on myös säätömahdollisuus tarranauhalla ja tietysti lumilukot sisällä.Aatulla on housuista koko 116 ja hän taitaa olla aikalailla juuri sen pituinenkin. Eevillä on koko 128 ja hän on noin 120 cm pitkä. Tänä talvena siis testaillaan miten nämä Hover housut kestävät käytössä. Molemmilla lapsilla kulutus on jo niin suurta, että ulkovaatteet joutuvat kyllä koville. Etenkin toppahousut ja haalarit ovat niitä, joissa kuluminen eniten näkyy, takit monesti säilyvätkin hyvinä merkistä huolimatta.

Ensi viikolla voin kirjoitella vielä talven kenkävalinnoista, hurjan nättejä kenkiä on tänäkin syksynä taas tarjolla!

5 kommenttia:

 1. Muuta huonoa en näistä molon toppahousuista voi mainita kuin nuo tarrat menevät niin huonoiksi etteivät pysy kiinni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että tarrat toimivat! Katsotaan talven mitaan kuinka käy!

   Poista
 2. Näissä housuissa kuluu tarrat lakeissa nopeasti huonoksi eivätkä pysy kiinni..

  VastaaPoista
 3. Eikös Eevillä ole myöskin tämä takki: Molo kidsin flower zoom kuosinen toppatakki. Osaatko sanoa tämän mitoituksesta ja paksuudesta. T.Mia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on! Mitoitus on mieletäni kokoaan vastaava, Eevillä koko 128. Pinta on sellainen liukas, ei ole vedenpitävä vaan enemmän ehkä pakkaskelin/kauppareissun takki. Vettähylkivä toki on. Aika muhkealta tuntuu ainakin uutena, varmasti siis lämmin myös!

   Poista

Kommentit piristävät aina!