29.11.2016

LOVE IS IN THE AIR

Lightbox kirjainvalot ovat olleet suosittuja jo jonkin aikaan ja nyt samalta valmistajalta, a little lovely companylta on tullut kauniita neon valoja. Näitä valaisimia löytyy useammassa eri värissä ja mallissa ja me saimme tuutilulla.fi kaupasta tällaisen ihanan "love"-valaisimen.


Mallailin tuossa viikonloppuna muutamia mahdollisia paikkoja mihin sen meidän kotonamme sijoittaisin ja päädyin laittamaan sen tuonne meidän makuuhuoneen sängynpäätyyn. Tämä tuo nättiä tunnelmavaloa illalla, mutta ihan lukuvaloksi tämä ei yksinään riitä.

Tuutilullasta löytyy paljon muutakin kaunista lastenhuoneen sisustukseen sopivaa, käykäähän kurkkaamassa täältä. Itse ajattelin, että voisin uuteen kotiin ostaa vielä Aatun huoneeseen tällaisen salama valon!Tässä muutamia viikonloppuna nappaamiani kuvia valaisimesta niin meidän makkarissa kuin lastenkin makkarissa. Mitäs meille kuuluu sitten muuten? Eipä juurikaan mitään ihmeellistä, vapaa-aika menee miehellä aika tehokkaasti raksalla ja itse pyörittelen suunnitteluhommia ja tarjouspyyntöjä kotona. Voisinkin tällä viikolla laittaa muutaman kuvan raksalta ja jossain vaiheessa kirjoitella tulevista sisustussuunnitelmistakin.

Takan tilasimme viime viikolla ja odottelemme innolla sitä saapuvaksi. Väliovet on myös laitettu tilaukseen ja niille sekä loppuvuodesta tuleville kodinkoneille pitäisikin raivata tilaa. Kodinkoneet me tilasimme jo keväällä messuilta ja en oikein itsekään enää muista, että mitä sitä tuli tilattua. Pitääpä virkistää muistia ja voin laittaa tännekin vähän infoa meidän valinnoista.1 kommentti:

Kommentit piristävät aina!