12.12.2016

SINISESSÄ VILLAKANGASTAKISSA

Tämän talven lemppariasu on varmastikin tämä kuvassa näkyvä. Tykkään kovasti yhdistää tummansinistä ja mustaa, vaikka joskus olin sitä mieltä, ettei niitä voi käyttää ollenkaan yhdessä. Tummansininen klassikko villakangastakki on saatu ellokselta ja se on heidän premium quality mallistoaan. Takissa on tosi kaunis leikkaus ja kultaiset isot napit sopivat tähän kuin nenä päähän!

Vagabondin kengät sopivat omaan jalkaani varmastikin kaikista merkeistä parhaiten ja nämä Ariana nilkkurit eivät ole poikkeus. Olen vähän huono käyttämään korkoja, mutta nämä eivät tunnu korkokengiltä ollenkaan ja näillä jaksaa kävelläkin hyvin!

 pipo Balmuir // paita esprit (vastaava) // takki Ellos collection (tämä) // 
laukku Celine trapeze // kengät Vagabond (nämä)

Mikäli tykästyit tuohon takkiin niin koodilla 345733 saat siitä -40% alennuksen. Tälle takille jää hintaa silloin 60 euroa. Tuolla koodilla saa siis -40% alen kalleimmasta tuotteesta ja kaksi iittalan kivi tuikkua kaupan päälle kun tilaus ylittää 50 euroa. Tämä koodi ei käy merkkituotteisiin eli alea ei saa niistä, missä on se %-merkki, mutta esim elloksen omasta premium quality tuotteista saa ja siellä on myös mm ihania cashmerepaitoja ja asusteita. Kurkatkaahan täältä.

Merkkituotteisiin käy taas koodi 345452 ja sillä saa -25% alen tilauksen loppusummasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja, paitsi merkkejä UGG, Vagabond, Odd Molly, Odd Molly Home, Vagabond tai Spanx.*sis mainoslinkin
**takki saatu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina!