19.1.2017

SUOSIKKIPOPOT JA FINAL SALE

Olen tämä koko talven kulkenut lähes samoissa kengissä, timberlandin bootseissa. Hankin muistaakseni viime vuonna (vai oliko se toissa vuonna) ne ruskeat ja täytyy myöntää, etteivät ne aluksi olleet niin kivat kuin mitä toivoin. Kuitenkin kun niitä käytin niin jäykkyys hävisi ja nyt ovatkin ihan lempparikenkäni.

Alussa kengät tuntuvat aika kankeilta ja painavilta, mutta tosiaan käytössä paranevat ja jotenkin muokkautuvat jalkaan. Aikaisemmat lempparini olivat Björn Borgin vähän vastaavat kengät, mitkä yhdet käytinkin ihan puhki.


Koska malli on näissä hyväksi todettu ja tästä vaaleasta väristä olen haaveillut jo syksystä saakka, päädyin valitsemaan nämä tuolta House of Brandonin valikoimista kun blogin kautta tuli siihen mahdollisuus. Minun ruskeat ovat säilyneet kovasta käytöstä huolimatta pinnasta tosi siistinä, joten ehkä nämä vaaleammatkin kestävät kauniina käytössä.Sävy on näissä tosi kaunis vaalea beige, vaikka nimi onkin virallisesti white. Sopii tosi hyvin monen väristen vaatteiden kanssa yhteen, tässä kuvassa muutama beigesävyinen suosikkini.

Tsekatkaa ihmeessä tänään startannut House of Brandonin FINAL SALE, missä saa nyt -20% lisäalennuksen jo alennetuosta tuotteista koodilla JNSLS
Koodi on voimassa 30.1.2017 saakka ja aleen pääset tästä.


*kengät saatu
**sis mainoslinkin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina!