2.4.2017

KEVÄTMESSUT TULEE!

*Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Kevätmessut 2017 kanssa.

Mikä? -Kevätmessut 2017
Missä?- Messukeskus, Helsinki
Koska? -6.-9.4.2017
Mitä tiedossa?- Viidet messut yhdellä lipulla! Näe Kevätpuutarha, OmaMökki, Oma Koti, Sisusta! ja Lähiruoka&Luomu kaikki samalla kerralla.
Kiinnostuitko?- Lue alhaalta lisää, poimi alekoodi messulippuihin ja kurkkaa instagramista lippuarvonta! Postauksessa kuvia meidän raksan viimeisimmistä vaiheista mm. lastenhuoneen maalauspuuhista.


Ihan kohta messukeskuksessa vietetään kevätmessut 2017 tapahtumaa ja se sisältääkin aika paljon nähtävää monella eri osastolla! Tässä suurtapahtumassa virittäydytään kevättunnelmiin ja napataan tuoreimmat vihervinkit puutarhaan, maistuvimmat yrtit parvekkeelle,viimeisimmät remontointi-ideat kotiin ja makoisimmat lähi- ja luomuruokaherkut lautaselle! Aika hyvältä kuulostaa siis!

Itselle tietysti ajankohtaisinta on kaikki rakennus- ja remontointijutut ja niihin pääseekin tutustumaan messujen Oma Koti -tapahtumassa. Näin lapsiperheelliselle plussaa on myös siellä oleva OmaSkidi alue, jossa on kaikkea kivaa perheen pienimmille mm. pomppulinna ja myös ohjattuakin toimintaa. Ottakaa ihmeessa lapset mukaan siis messuilemaan!Kevätmessuilla oleva Oma Koti on siis kodinrakentamisen, remontoinnin ja rakenteellisen sisustamisen tapahtuma. Vaikka meillä rakentaminen on jo aikalailla loppusuoralla tai ainakin jo voiton puolella, näkisin messut hyödyllisenä meillekin vielä viime hetken vinkkien nappaamiseen. Tapahtumassa pääsee tutustumaan uusiin tuotteisiin, trendikkäimpiin maalisävyihin ja etsimään inspiraatiota omiin rakennus- ja remonttitarpeisiin. Messuilta löytää mm. talovalmistajia, kylpyhuone- ja keittiökalusteita, kodinkoneita, takkoja ja paljon muuta.

Itse olen aina tykänyt kierrellä messuilla, vaikka aina ei juuri sillä hetkellä olisikaan ollut kaikki niin ajankohtaista. Monesti messuilta napattuja esitteitä on sitten selailtu myöhemminkin ja sieltä bongattuja uutuuksia muistunut mieleen kun asia on tullut itsellä ajankohtaiseksi. Nyt meillä olisi ajankohtaisena ainakin sauna, erilaiset listat ja sellaiset pienet jutut kuten oven painikkeet, pistorasiat ja valokatkaisimet. Suuret asiat on jo valittu, mutta hienosäätö puuttuu. Saunan suhteen kaipaisin ainakin vähän vinkkejä ja uusia idoita ja niitä lähtisinkin itse messuille metsästämään. Lisäksi piha-asiat, terassi ja puutarhapuoli ovat kaikki meillä vielä suunnitelmia vailla, joten sieltä löytäisin itselleni myös varmasti paljon mielenkiintoista katseltavaa.Messujen kotisivuilta pääsee kätevästi tutstumaan noihin kaikkiin eri osastoihin ja sieltä voi bongailla myös mielenkiintoisia näytteilleasettajia. Näytteilleasettajia on tänä vuonna todella monipuolisesti laidasta laitaan eli jokaiselle löytyy varmasti jotain messuilta. Tänä vuonna messuilla on myös Duudsoneiden HP ja Jarppi kertomassa omista rakennusprojekteistaan, sieltä löytyy sisustussuunnittelijaryhmä sissareiden tarjoamaa maksutonta sisustussuunnittelua ja tietysti paljon huikeita messutarjouksia!


Mikäli Kevätmessut 2017 tapahtuma kiinnostaa, voit ostaa liput 5 euroa edullisemmin täältä ja syöttämällä koodin KMOKEVÄT
Alennus koskee kaikkia lipputyyppejä! Käykäähän osallistumassa myös lippupakettien arvontaan instagramissani täällä.

Mukavia messuja kaikille menijöille!
 

3 kommenttia:

 1. Hei!

  Kiitos alennuskoodista. Mihin asti alennuskoodi on voimassa?

  T. Arja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Siitä ei ollut mainintaa, joten käsittäisin, että messuihin saakka on koodi voimassa!

   Poista
 2. Kiitos alennuskoodista. Mihin asti koodi on voimassa?

  T.Arja

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!