24.4.2017

TAPETTIA SEINÄLLÄ

Tänään raksalla saatiin talon ainut tapetti seinään. Kirjoittelin täällä jonkin aika sitten tästä Ellie Cashman designin tapetista mihin rakastuin palavasti. Tilasimme tapetin mittojen mukaan heidän omasta verkkokaupastaan ja sitä laitoimme tosiaan makuuhuoneemme kahdelle seinälle.

Mietin aluksi kovasti millä sävyllä maalaisin nuo kaksi muuta seinää. Yhtenä vaihtoehtona oli poimia kukista jokin hempeä vaalea sävy, mutta päädyin lopulta kuitenkin tummaan sävyyn ja seiniin valikoitui tuo off black sävy Farrow&Ball maalien valikoimasta.

Tänään kävin töiden jälkeen kurkkaamassa lopputulosta ja voi miten ihanalta huone näyttikään! Vähän haastavaa oli tuo kuvaus ilta-auringossa, mutta ehkäpä näistä jotain käsitystä saa. Mitäs tykkäätte?


Kuten makkarin kuvissa näkyy, myös parketti on saatu asennettua lähes koko taloon jo. Se on kuvissa vielä vähän pölyinen ja itse parketista lisää myöhemmin, mutta valitsimme tosiaan Timberwisen tammi classic parketin vahattuna. Tämä on kyllä tosi kaunis sävy, aavistuksen tavallista tammea vaaleampi. Parketista saimme hieman alennusta blogiyhteistyön myötä. Kirjoittelen tästä lisää jahka saamme vielä loputkin parketit lattiaan.


Näissä kahdessa kuvassa näkyy myös parketti asennettuna. Noihin tosiin tulee vähän hassusti varjot telineistä, jotka ovat tuolla isojen ikkunoiden edessä. Luonnossa tämä on tosi nätti vaalea tammi ja sävy on sellainen eläväinen ja puun kuviot näkyvät kauniisti.
24 kommenttia:

 1. Rohkea valinta! Jos joskus mulla olisi joskus uusi tai nykyistä avarampi koti, tuon valitsisin itsekin ainakin johonkin seinäpintaan! Todella hieno!

  @helianneliliisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä niin upea! En ole törmännyt tätä kauniinpaan. Ihanaa kun saan ihailla tätä sitten joka päivä!

   Poista
 2. Yksi sana kuvaa huonetta ja tapettia: täydellinen.

  VastaaPoista
 3. Ai että, tätä on hetkeen vaikea ylittää! Mikään ei ole sykähdyttänyt näin pitkään aikaan! Kiitos!

  VastaaPoista
 4. On se vaan ihan älyttömän upea ❤

  VastaaPoista
 5. Huikean hieno! Itsekin kattelin tuolta tapetteja, oma raksa suht samassa vaiheessa. Niiiiin ihania, että vaikea valita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on kyllä niin monta ihanaa vaihtoehtoa!

   Poista
 6. Todella kaunis tapetti! Makuuhuoneesta tulee kyllä niin hieno :)
  Terv. Niina

  VastaaPoista
 7. Onpa hieno! Ihanaa, kun on jotain erilaista kun pelkkää valkoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kiva kun yksi huone on vähän erilainen!

   Poista
 8. Tuota tapettia Vois tulla meidänkin tulevaan taloon yhdelle seinälle meidän vanhempien makkariin..Tällä hetkellä meillä mustaa tapettia valkoisilla kukilla.. ja kukathan toimii aina 😊

  VastaaPoista
 9. No huh huh! Järjettömän upea tapetti ja ihana parketti ja ihanat ikkunat ja kaikki. Hitto vie on hienoa!

  VastaaPoista
 10. Hei! Olen itsekin rakastunut samaiseen kukkatapettiin ja pohdimme tilausta. Sopiiko kysellä, mitä teillä tuli seinät maksamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni n 900e. Kahdella seinällä tosiaan ja meillä tuo huone on aika iso. Siellä sivuilla on sellainen laskuri mihin laitetaan seinän korkeus ja leveys niin näyttää sitten hinnan.

   Poista
 11. Hei! Mielenkiinnosta, mitä teitte tapetista jääneille ylijäämäpaloille? :) Niitä ei varmaan ole mahdollista ostaa (jos edes enää tallessa)?

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!