27.5.2017

RAKSALLA TAPAHTUNUTTA

Päätin olla välittämättä pienestä keskeneräisyydestä ja postailla muutamia kuvia raksalta tänne bloginkin puolelle. Nämä on napattu tässä muutaman viikon aikana, joten hommat ovat edenneet tästäkin, mutta eiköhän näistä jotain suuntaa siitä miltä tuolla raksalla näyttää.

Postailen vielä erikseen näistä tiloista sitten kun saadaan kaikki valmiiksi, tavarat paikoilleen ja siivottua, mutta tässä nyt vähän kurkistusta lähes valmiisiin tiloihin. Olemme tehneet raksan aikana yhteistyötä eri firmojen kanssa ja tässä postauksessa näkyy ainakin Idon, Laatta Leevin, Tapwellin ja Topi-keittiöiden tuotteita, joista olemme saaneet hieman alennusta.


Ensimmäisenä kuvassa meidän vessa, josta tuli ilmeeltään mustavalkoinen. Tänne päädyimme valitsemaan Idon uutta elegant-sarjaa mikä on kauniin siro ja simppeli. Tätä on saatavilla kahta eri syvyyttä ja vessassa meillä on kapeampaa compact mallia ja kylppärissä sitä normaalisyvyistä. Vetimiksi valitsin idolta ihanat mustat nahkaiset vetimet.  Tässä tilassa on hyvin säilytystilaa tuossa korkeassa seinäkaapissa ja laatikoissa, joten laitoimme tänne pelkän peilin emmekä peilikaappia. Kuvassa näkyvä peili on idon reflect. Musta hana on Tapwellin mallistosta ja tähän meillä on myös se bidee osa pöntön vieressä.


Seuraavana kuvia saunasta ja pesuhuoneesta. Sauna meille tulikin tuossa muutama päivä sitten. Aluksi miehen oli tarkoitus tehdä sauna itse, mutta ajanpuutteen vuoksi päädyimme ottamaan lauteet valmiina ja ne tuli meille Saunamaestrolta. Mies teki saunaan paneloinnin vaaleasta haavasta ja samasta materiaalista tuli sitten lauteetkin. Kiuas saapui postin mukana eilen, joten se päästään kohta asentamaan tuohon etureunaan vielä. Kiuas tulee upotettuna ja saunan seinä tulee olemaan kokonaan lasia.


Näissä parissa kuvissa näkyy sitten noita kylppärin kalusteita eli täällä samaa elegant sarjaa idolta ja vetimenä mustat pidemmät metalliset vetimet. Musta suihku ja allastason hana ovat Tapwellin mallistosta. Tänne päädyimme laittamaan peilikaapin, sillä säilytystilaa on vähemmän ja valitsimme tuon idon reflect peilikaapin. Marmorinnäköinen 60x60 kokoinen seinälaatta on terratintan mallistosta ja samasta laatasta on myös lattia, mihin laatta leikattiin 15x15 kokoon. Pesuhuoneesta uupuu vielä lasiseinä suihkun vierestä.Tässäpä sitten meidän kodinhoitohuone, mikä onkin jo aikalailla valmis. Vielä pesukone ja kuivausrumpu paikoilleen ja tietty listat. Tässä on kalusteissa Topi-keittiöiden harmaata lato-sarjaa, samaa meillä on muissakin kiintokaluisteissa eri värisenä. Tasona on Stalan terästaso ja siinä Tapwellin teräksenvärinen hana. Vastaava hana mustana tulee meille tuonne keittiöön. Yläkaappeja on tähän laittanut lopulta ollenkaan, sillä ajattelin laittaa tuohon seinälle sellaiset kuivaustelineet.Muutamat väliovet on myös saatu jo paikoilleen ja tykkäään näistä mattamustista ovista kyllä tosi paljon. Nämä tulivat meille mattiovi firmasta. Vielä pitäisi miettiä millaiset painikkeet näihin laitetaan.


Viimeisenä vielä kurkistus meidän makkarin yhteydessä olevaan vaatehuoneeseen. Tännekin olemme saaneet jo kalusteet paikoilleen ja nämä tilattiin paikalliselta Miia-keittiöt yritykseltä. Vaatehuone on ihanan tilava ja kiva kun täällä on nyt oma paikka kaikelle. Yläosassa on paljon henkaritilaa ja alla sitten laatikoita. Lisäksi löytyy kummaltakin puolelta housutelineet.


Semmoisia kuulumisia raksalta! Eilen saapui myös meidän kivitasot Virosta, joten kohta pääsen näyttämään kuvia meidän keittiöstäkin!

12 kommenttia:

 1. Ai että, kun sais tuollaisen vaatehuoneen <3 Kauniita laattavalintoja, tykkään tosi paljon! Kylppäri ja kodari sykähdyttää kokonaisuutena kovasti. Miten maltatte odottaa muuttoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Viimeinen kuukausi menossa, kyllä sitä jo kovasti kaipaisi uuteen kotiin.

   Poista
 2. Tosi kaunis koti teille tulossa!

  VastaaPoista
 3. Tuo "marmori"laatta on niin ihana :) Ainut mikä pistää silmään on se, että hirmuisesti erilaista laattamallia ja kuviota yhteen asuntoon vaikka kaikki kauniita...... mutta sopinee teille :) Ja yksi suihku olisi meidän nelihenkisessä perheessä ehdoton nounou :) Tuo lato -ovi on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu halusin ehdottomasti monta ihanaa laattaa eri tiloihin, edellisessä kodisaa kun oli yhtä ja samaa kaikkialla ja olihan se tylsää. Erikoisemmat kuviot ovat aina oven takana eli eivät sielä pomppaa ns yleisiin tiloihin silmille.

   Meillä ei ole koskaan ollut kuin yksi suihku, ei osata siis kaivata useampaa. Ennen lopullista päätöstä kyllä kysyin tutuilta joilla on kaksi, että ovatko molemmat käytössä. Monet sanoivat, että toinen suihku on lopulta jäänyt tosi vähälle käytölle. Eiköhän me tällä siis pärjätä :)

   Poista
 4. Kauniita valintoja!
  Tuleeko tuohon suihkun ja altaan väliin joku suihkuseinä? Jotenkin omaan silmääni näin kuvien perusteella näyttävät olevan aika lähekkäin. Minkä kokoinen tuo suihkutila on?

  Rita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee siihen juu lasiseinä. En nyt äkkiä muista tilan mittoja, mutta ei tuossa kovin paljon mitään ylimääräistä tilaa ole.

   Poista
 5. Jälleen ihailemassa, todella hyvältä näyttää!

  @helianneliisa

  VastaaPoista
 6. Jännittävää seurailla teidän taloprojektia, sillä meidän perheen kotiprojekti on vasta suunnitteluvaiheessa. Tontti on, mutta ei juuri muuta. Teillä onkin jo ihan toisella tavalla jännät ajat edessä. Tsemppiä loppurutistukseen! :)

  VastaaPoista
 7. Minkälainen on ollut käytössä tuo Tapwellin hana, onko veden tulokulma hyvä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Olen ollut tosi tyytyväinen kaikkiin noihin tapwellin hanoihin!

   Poista

Kommentit piristävät aina!