26.6.2017

RAKSA ON KOHTA KOTI

Pikaiset moikat täältä muuttolaatikoiden keskeltä! Tällä viikolla se sitten tapahtuu, raksasta tulee virallisesti koti. Aika uskomaton fiilis kyllä eikä tätä meinaa vielä millään todeksi uskoa. Tämä talo on ollut meidän haaveena jo monen monta vuotta ja nyt kun se on valmis, on olo aika epätodellinen.

Toki tekemistä piisaa vielä pihan ja muiden juttujen kanssa pitkään, mutta sisällä alkaa olla kaikki aikalailla valmista. Enää puuttuu kylpyhuoneesta saunan lasiseinä, suihkuseinä ja sitten yhdet lasiovet tuosta aulasta. Vähän vielä asennushommia myös kaiuttimien ja ja muiden juttujen kanssa ja sitten vielä viimeinen urakka eli loppujen tavaroiden kantaminen ja nykyisen asunnon siivous. Vähän harmi on ollut kun olen sairastellut tässä pari viikkoa ja joutunut syömään jo useamman antibioottikuurin niin olo ei mikään paras ole ollut, mutta eikö se tästä.

Aika ympärypyöreitä päiviä ollaan miehen kanssa raksalla tehty ja lastenhoidossa ollaan avuksi saatu  isovanhempia, joten hommat ovat edenneet aika joutuisasti. Kuitenkin sitä myöhään illalla kotiin hipsiessä on mielellään vain painanut pään tyynyyn, joten blogille ei ole oikein ollut aikaa. Tässä kuitenkin muutama kuva mitä raksalla ollaan saatu aikaiseksi ja palailen sitten tarkempien esittelyiden muodossa tänne jahka saadaan muutto pois alta.


14 kommenttia:

 1. Näyttää niin ihanalta! Kyllä tulee kaunis ja tyylikäs koti. <3

  VastaaPoista
 2. Miten kaunista <3 Lattiasta ja takasta pidän erityisesti.

  VastaaPoista
 3. Täytyy kyllä sanoa, että sulla on todella hyvä sisustussilmä. :) Tosi paljon näkee nykyajan moderneja koteja jotka on tosi kolkkoja, ei ollenkaan kodikkaan näköisiä. Teillä on tosi kauniit, yksinkertaiset ja eleettömän huonekalut, mutta silti kuvista välttyy se kodikkuus. :) Tälläisestä kodista itsekkin haaveilen! Innolla odotan kuvia etenkin lastenhuoneista, sekä keittiöstä :) Niin ja teidän makuuhuoneesta, sillä tapettivalinta on upea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Itse haluaisin juuri, että koti olisi kodikas ja asukkaidensa näköinen. Keittiöstä meillä puuttuu vielä muutama hylly ja valaisin seinästä, mutta laittelen kuvia jahka saadaan nekin kuntoon!

   Poista
 4. Kaunista 😍 Lattia on ihana. Oliko alunperin aikomus laittaa "kalanruoto-parketti"? Muistelen lukeneeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä! Oli juu tarkoitus laittaa tuota samaa materiaalia kalanruotoladonnalla. Se olisi kuitenkin tullut aika hintavaksi noin isolle alueelle, joten budjettisyistä säästimme siinä ja laitoimme tällaista tavallista. Täytyy sanoa, että ehkä jopa parempi tämä nyt kun näkee lattian huonekalujen kanssa, jotenkin selkeä. Olisi se kalanruotokin varmasti ollut ihana ja ihailen sitä kyllä aina muiden kuvissa!

   Poista
 5. On kyllä ihanan kaunista ja kodikasta <3 Mistä tuo ihana tv-taso on hankittu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tv-taso on Ikean bestå sarjaa. Siihen oli nyt uutuutena tullut nuo tammenväriset osat ja vaaleanharmaat ovet.

   Poista
 6. Kaunista! Mistä sohva on?

  VastaaPoista
 7. Hei, saanko udella mistä lattia on hankittu? ja mikä materiaali on, parketti? Näyttää hyvältä ja meillä myös pian lattian valinta edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se on timberwisen tammiparketti, sävy classic ja vahattuna. Tosi ihana jalalle!

   Poista

Kommentit piristävät aina!