POLKA DOTS AND BOWS+ PARI ALEKOODIA

10.4.2018

Moikka! Tämän kertaisessa asukuvassa ei olekaan raitoja vaan palloja. Polka dot kuosi kyllä on yksi suosikeistani ja etenkin yksivärisen alaosan kanssa minusta tosi kiva. Jos siis tykkäät palloista ja ruseteista niin lukaisehan lisää! Postauksen lopussa muutes pari hyvää alekoodia, mitkä käyvät näihinkin tuotteisiin!


Päivän asu tämä onkin muuten, mutta tokikaan en sandaaleissa vielä hiihtele tuolla menemään. Ajattelin kuitenkin ottaa näistä rusettisandaaleistakin kuvat, sillä ovat mielestäni niin ihanat ja näissä oli vielä kaikkia kokojakin jäljellä. Saan onneksi pakata nämä kyllä jo muutaman viikon päästä mukaan, sillä suuntaan parin päivän pikaiselle reissulle Kroatiaan. Jei!

Kävin tänään muutes parturissa vähän lyhentämässä hiuksiani ja samalla laitettiin pikkaisen myös raitoja. Olen viimeksi värjännyt hiuksiani noin vuosi sitten ja olenkin koittanut kasvattaa omaa väriäni nyt takaisin. Raidoilla saa vähän eloa tuohon muuten aika pliisuun omaan väriini ja leikkausmallissa mentiin turvallisella polkkamallilla.


Tosiaan siis asussa päälläni on tämä pallopaita sekä nämä mustat dr. denim farkut. Nuo merkin farkut ovat kyllä yksiä suosikkejani ja ovat kestäneet käytössä hyvin. Nämä uudet ovat hieman tuollaisella vahapinnalla olevat ja toivonkin, että näissä pysyisi väri hieman paremmin kuin tavallisissa mustissa. Muuta vikaa en siis näistä ole keksinyt muuta kuin, että mustat tavalliset haalistuvat käytössä. Malli on todella joustava ja minulla on näistä XS koko. Venyvät siis käytössä ja aluksi kun housuja katsoo niin ei meinaa todellakaan uskoa, että niihin kukaan normaalikokoinen ihminen mahtuisi. Näitä Dr. Denim farkkuja löytyy useassa värissä ja mallissa täältä.

Ja sitten nuo rusettiläpsyt ovat nämä, aivan ihanat ja tosi kevyet! Hintakaan ei päätä huimaa ja postauksen lopusta löydät vielä koodin, millä saa -25% alennuksen tilauksesta! Koodi käy muutes jo noihin alessa oleviin mid season sale tuotteisiinkin, eli kannattaa tsekata mitä kivaa tuolta löytyy. Jos tykkäät ruseteista niin tsekkaa myös nämä hauskat vaaleanpunaiset rusettipistokkaat!
Tosiaan House of Brandonilta saatte -25% alennuksen yli 100e tilauksesta koodilla SUPERVIIKKO. Tuolla on tosi paljon kivoja tuotteita mm. merkeiltä Calvin Klein, adidas, Ray-Ban ja monilta muilta. Valikoima on laajentunut huomattavasti ja nyt heiltä saa myös lastenvaatteita esim. Vimmaa ja Reimaa! Urheiluvaatepuolelta taas löytyy mageimmat treenivaateuutuudet ja kenkäosastolta trendikkäimät tennarit ja sandaalit. Käyttäkäähän ihmeessä koodi hyväksenne, se on voimassa tämän viikon ajan.

 


Ja mikäli tuolta ei juuri mieluisaa Reiman tuotetta löytynyt, tämän viikon ajan saa myös reimalta -20% alennuksen tilauksesta koodilla SUPER2018FI. Käykäähän kurkkaamassa esim miten kivoja sadevaatteita ja kumppareita tuolta löytyy ja tietysti välikausivaatteita joka lähtöön.


*postauksen linkit mainoslinkkejä
*paita, sandaalit ja farkut saatu

2 kommenttia

  1. Ihana kokonaisuus ja kiva tuo paidan solminta takana. Mulla on itseasiassa sama tahti raidoissa, eli hyvin pystyy vuoden verran elelämään samoilla raidoilla, ne viimeisetkin kuukaudet hieman kyllä jo kitkuttelemalla. Ryhdin saa leikkaamalla ja hiukset voi paremmin, kun pääsi värjäyskierteestä eroon :)

    VastaaPoista
  2. Kiva rento asu, mutta silti tyylikäs. On kyllä kiva yksityiskohta tuo solminta tuonne taakse :) Pallo kuoseja ei täällä ole harratettu, enemmän raitoja...mutta kivalta näyttää isot pallot. Nuo sandaalit oli kyllä kivat :) Kesäksi pitää uusia kenkiä hankkiakki muutamat, alkaa olla jo sen näköisiä että muutamat kilometrit niillä talsittu :( Pitää vielä mainita, että sulla oli ihania Marimekon asuja päällä instassa <3

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!

Latest Instagrams

© sliik. Design by FCD.