CITYSHOPPARI 2018, NYT MYÖS MOBIILISSA

4.6.2018

*Kaupallinen yhteistyö yhdessä CityShopparin kanssa

Onko CityShoppari teille tuttu? Kyseessä on etukortti, jonka hankkimalla saa käyttöönsä erilaisia alennuksia moniin eri yrityksiin. Tänä vuonna mukana on 400 yritystä, 1 000 alennusta ja 2 700 eri kohdetta, joista saa alennusta. Alennusta saat risteilyistä, ravintoloista, liikunnasta, kulttuurista, ostoksista ja jopa leluista tai autohuolloista. Parhaassa tapauksessa säästät kortin hinnan jo ensimmäisestä ostoksesta.CityShoppari edut saa käyttöönsä joko tilaamalla etukortin  tai vaihtoehtoisesti lataamalla puhelimeen uuden mobiilisovelluksen, joka on näistä myös se edullisempi vaihtoehto. Mobiilisovelluksen lataamisesta löytyy lisää tietoa CityShopparin nettisivuilta. Itse sovellus on ilmainen ja sieltä pääsee katsomaan jo kaikkia etuja. Mikäli haluat käyttää etuja, sinun tulee aktivoida sovellus ja aktivointi maksaa 14,90 euroa.CityShopparin nettisivuilta pystyy myös kätevästi katselemaan mitä kaikkia etuja kortilla saa. Etuja voi katsoa niin yrityksen nimellä kuin kategorioittain. Mukana on kyllä todella paljon yrityksiä ja monille löytyy useampi etu käytettäväksi. Lisäksi kortilla saa etuja myös yritysten verkkokaupoista. Kortilla ja sovelluksella saa kyllä ihan kivasti alea, itse hyödynsimme juuri -30% alennuksen koko ostoskerrasta Glitterissä ja Spice Icessa sai kaksi tuotetta yhden hinnalla. Kortin hinta tuli siis äkkiä jo takaisin alennusten muodossa.


Sovelluksen aukaistessa tulee näkyviin tällainen valikko. Sovellus näyttää automaattisesti kaikki lähimpänä olevat edut sekä tarvittaessa myös opastaa kartan avulla niihin. Tämä on kätevää kun on liikenteessä vieraammassa kaupungissa, tuosta näkee heti mitkä edut olisivat siinä lähistöllä käytettäviksi. Sovelluksesta voi myös etsiä etuja yrityksen nimellä tai eri kategorioiden avulla kuten nettisivuiltakin.


Kun klikkaat tietyn yrityksen kuvaa, tulee näkyviin tällainen näkymä. Siinä näkyy kerralla kaikki yrityksen tarjoamat edut. Itse olen nyt jo nuo käyttänyt, mutta mikäli etuja ei ole käytetty vielä lukee siinä "käytä etu". Tuota klikkaamalla tulee näkyviin kello, jossa on 5 minuuttia aikaa. Sen ajan puitteissa täytyisi olla kassalla etua käyttämässä ja ajan jälkeen etu poistuu käytöstä. Kannattaa siis klikata tuota vasta siinä kassalla. Toukokuussa julkaistavat KesäExtran edut ja muut vuoden aikana tulevat lisäalennukset päivittyvät kätevästi suoraan sovellukseen ja ovat heti käytettävissäsi.


Itsellä on ollut aikaisemmin myös se perinteinen etukortti, mutta onhan tämä mobiilisovellus paljon kätevämpi. Näin edut ovat aina varmasti mukana ja mielestäni tuo etäisyyden mukaan tuleva näkymä sovelluksessa on tosi hyvä. Glitterissä tosiaan tuolla sai tosi hyvän alen, -30% alennuksen yhdestä ostoskerrasta. Lisäksi moniin ravintoloihin on kaksi yhden hinnalla- kampanjoita ja niissä voi myös säästää kyllä tosi paljon rahaa.

Jos kiinnostuit CityShoppari etusovelluksesta, kurkkaahan täältä lisää informaatiota!

*sis mainoslinkkejä

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina!

Latest Instagrams

© sliik. Design by FCD.