MUUTAMA NEULE SYKSYN SÄVYISSÄ

20.8.2018

Moikka! Huh, blogi on jäänyt vähän hunningolle viimeaikoina, sillä kaikki vapaa-aika on mennyt mökkirempan kimpussa. Mökistä ja rempasta tulossa tännekin juttua kunhan saadaan kaikki valmiiksi. Omat asukuvatkin ovat jääneet kyllä tyystin ottamatta, mutta nyt äkkiä töiden jälkeen ja ennen Eevin jääkiekkoharkkoja otin muutamat kuvat näistä kivoista syksyisistä neuleista.

Neuleet on kyllä omia suosikkejani vaatekaapissani ja rakastan kyllä kun kesän jälkeen saa kaivaa hupparit, huivit ja neuleet esiin ja pakata shortsit odottelemaan seuraavaa vuotta.

Joka syksyisiin suosikkeihini kuuluu niin erilaiset harmaan kuin okran ja ruskean sävyt. Tässäpä muutama kiva neule ja vinkkaan, että vielä tänään on voimassa House of Brandonilla ystävämyyntialet. Lisäksi nyt saa kaikista takeista -20% alen koodilla JACKETS18. Kurkkaa kivat takkiuutuudet täältä ja kaikki neuleet täältä.


**neuleet saatu
*sis mainoslinkkejä


Tässä Onlyn löysänmallisessa neuleessa on tosi kiva leikkaus ja materiaali on mukavan pehmoista ja vähän pörröistä. Tämä harmaa sävy oli jo loppunut, mutta viininpunaisena löytyy vielä täältä.
Toinen suosikkini on tämä Vero Modan okranvärinen ohuempi neule, missä on kiva vähän korkeampi kaulus. Tämä oli kyllä tosi mukava päällä ja väri etenkin on kyllä tosi kaunis! Hah, sopii hyvin myös taustalla olevan marimekon viltin kanssa. Olkkarissa ei olekaan nyt mattoa kun testailin olkkarin mattoa mökille, onpa orvon näköistä täällä ilman mattoa!
2 kommenttia

  1. Kivoja neuleita! Osaatko sanoa, kauanko toi takkiale on voimassa? En löytänyt tietoa House of Brandonin sivulta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä bannerissa oli, että 22.8 saakka voimassa 👍

      Poista

Kommentit piristävät aina!

Latest Instagrams

© sliik. Design by FCD.