BRÄNDIKATSAUS: NUNUCO DESIGN

6.11.2018Tällä kertaa brändikatsaus postaussarjassa tutustutaan kotimaiseen Nunuco design yritykseen. Ajattelin, että ajankohta tälle on nyt juuri oikea, sillä heidän uunituore vuoden 2019 kalenteri on tullut juuri myyntiin ja kuulemma nämä ovat olleet niin suosittuja, että myyty useasti loppuun! Itse törmäsin Nunucoon juuri etsiessäni kaunista kalenteria ensi vuodelle ja ihastuin kovasti Nunucon tarinaan sekä kauniisiin kuoseihin. Nunuco valmistaa myös mm. kännykänkuoria uniikeilla vesiväriprinteillä ja kivoja pieniä pussukoita samoilla kuoseilla.

Haastattelin Nunuco designin perustajaa Kristiina Karenoa sähköpostin välityksellä ja tässäpä siis vähän enemmän tietoa Nunuco designin matkasta. Kristiina lähetti minulle myös kivan paketin näitä Nunucon tuotteita ja ne näkyvätkin nyt näissä kuvissa.


Nunucon tarina alkoi iphone kuorista. Miksi juuri kyseinen tuote? 

Eli vuonna 2013 syntyi ajatus brändistä. Etsin itselleni puhelimenkuoria, mutta en löytänyt sopivia. Koska tykkäsin maalaamisesta, päätin kokeilla yhdistää omat printit puhelimenkuoriin. Laitoimme muutamia ensimmäisiä malleja myyntiin verkkokauppaan ja loimme IG-profiilin, joka jo kk päästä oli saavuttanut 10k seuraajan rajan. Tästä tarinamme jatkui ja tuotteita tuli lisää. Nyt seuraajia on kertynyt jo reilut 46 000 kappaletta!

Oliko sinulla jotain taustaa taidealalta vai piditkö vain muuten vaan vesiväreillä maalaamisesta? Ihan mahtavaa kuinka pienestä kaikki voikin saada alkunsa!
 

Olen koulutukseltani kauppatieteiden kandidaatti, eli minulla ei ole taustaa taidealalta. Pidän muuten vain maalaamisesta ja idea yritykseen syntyi harrastuksen kautta.
 

 


Laajensit myöhemmin muihin tuotteisiin, miten päädyit tekemään juuri kalenterin? Kalenteri sai ilmeisesti hyvän vastaanoton, oliko niin, että teillä on asiakkaita ympäri maailmaa?

Päädyin kalenteriin, koska tarjonta Suomessa on niin suppea ja halusin luoda jotakin uutta, erilaista, värikästä ja kansainvälisen näköistä. Kalenteri on suosituin tuotteemme ja kyllä, asiakkaita on ympäri maailmaa.

Missä tuotteenne valmistetaan?

Tuotteet kalenteria lukuunottamatta tehdään Suomessa, raaka-aineet tulevat Euroopasta. Printit maalaan itse vesiväreillä.

 


Kaitä yrityksessä työskentelee? Mistä Nunucoa voi ostaa?

Nunucolla on minun lisäkseni töissä tällä hetkellä mieheni, eli yritys pyörii meidän kahden voimin. Meillä oli pop-up -kauppa pari vuotta sitten, mutta nykyisin toimimme vain verkkokauppana. Meillä on kalentereille myös muutama jälleenmyyjä, mm. Harjun Paperi Jyväskylässä ja Papershop sekä Putinki Helsingissä ja puhelimen kuoria myy Helsingissä Elisa Kulma Aleksanterinkadulla.

Mitä tulevaisuuden suunnitelmia sinulla on Nunucon varalle?

Suunnitelmana on jatkaa yrityksen parissa kehittäen tuotteita eteenpäin. 
 

Nunucon sivuihin ja tuotteisiin kannattaa kyllä käydä tutustumassa ja tosiaan kalenterin kanssa kannattaa olla nopea ennen kuin ehtii loppumaan. Nunucon sivuilla jos rekisteröityy asiakkaaksi, saa -10% alennuksen ensimmäisestä tilauksesta.

Kalenteri on kyllä aivan ihana ja siinä on tosi kauniita vesiväriprinttejä ja muutenkin ulkoasu on tosi nätti ja uniikki. Kyseiseen secret garden kuosiin ihastuin niin paljon, että valitsin samaa myös kännykänkuoriin ja penaaliin. Kalenterista löytyy tosi hyvä videoesittely Nunucon sivuilta täältä, käyhän kurkkaamassa!

*nunuco tuotteet saatu

1 kommentti

Kommentit piristävät aina!

Latest Instagrams

© sliik. Design by FCD.